Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg akarom ölni magam, segitse...

Meg akarom ölni magam, segitseg? 23f

Figyelt kérdés

Tudom most azt varod h leirjam, miert.

Azert mert nem vesznek eszre, nem becsulnek meg, nincsenek barataim, baratnom sose volt. Megorulok h nem oszthatom meg a gondolataimat massal, vagy h nem szexelek.

Maganyos vagyok, irtam mar egy bucsu levelet is magamrol.

Nem sajnaltatom magam, csak hatha van aki ugyanigy erzi magat, es huszoneves. Kivancsi vagyok hanyan vannak, es mennyi a kozos.

tegnap 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem ok arra, hogy megöld magad. Egy pszichológus jelentősen előre tudja mozdítani, hogy észrevegyenek, hogy legyenek barátaid és barátnőd. A munkahelyen a kollégákkal mindenesetre megoszthatod a gondolataidat. Mondjuk, ne pont az öngyilkossággal kezdd. A 116-123 a lelkisegély száma.

Kivel élsz?

tegnap 22:21
 2/13 anonim válasza:
61%
Szerintem fogadj örökbe egy kutyát, ő szeretni fog annyira hogy legyen okod élni
tegnap 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
36 éves férfi ugyanigy vagyok annyi különbséggel hogy nem akarom megölni magam és te se tedd. Olyan érdeklődési kört alakitottam ki magamnak ami éltet, addig kerestem munkahelyet amig meg nem találtam azt ahol tényleg jól érzem magam. Nyilván a vágyaim nekem sem teljesültek, igazából a mai világban ha egy nő egy fokkal szebb az ördögnél pláne ha átlagos vagy szép gyakorlatilag nagyon sok mindent elérhet, tudom hogy igazságtalan. Próbálj meg alkotni, csinálj pl egy Yt csatornát, mond el a gondolataid és hogy mi a baj a világgal, már ez is leköt és lehet hogy meg tudsz reformálni bizonyos dolgokat, én segitek!
tegnap 22:24
 4/13 anonim válasza:
83%

Nehogy megöld magad, még előtted az egész élet! Miért dobnád el magadtól?

Annyi lehetőség van, annyi mindent lehet csinálni, kipróbálni mindenfélét, új dolgokat tanulni! Áá, felsorolni is nehéz, én imádok élni! Szeretem a finom ételeket, a nőket, a tengert, a fákat, a macskákat, mindent! Legyél vidám, pozitív. Egy depressziós emberre ki kíváncsi? Neked kéne olyan barátnő aki csak sír egész nap? Viszont egy vidám ember társaságában mindenki jól érzi magát.

tegnap 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
És ha megparancsolod neki, hogy legyen vidám, 5-ös, akkor vidám lesz? Eddig csak azért nem volt, mert nem találkozott veled, hogy ezt megtudja tőled? Szerinted direkt depressziós akar lenni? Te imádsz élni. Az a te dolgod, egészségedre. Ez a kérdés nem rólad szól.
tegnap 22:43
 6/13 anonim válasza:
49%
Nem parancsolok senkinek semmit, max tanácsot adok. Nekem aztán tök mindegy, hogy ki hogy b@ssza el az életét, de ha már megszülettünk és élünk akkor melyik a jobb: keseregni, vagy vidámnak lenni és élvezni az életet, örülni a legapróbb dolgoknak is? Van aki halálos beteg és mégis élni szeretne, vannak akik az utcán élnek, éhezők akiknek nincs meg a napi meleg étel sem. A kérdezőnek van munkahelye, gondolom van hol laknia, nem hiszem hogy éhezne. Már sokkal jobb helyzetben van egy csomó embernél, akkor hol a probléma?
tegnap 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Ne öld meg magad! Ugyanígy voltam én is 2020-2024ig Pokol volt az életem. Nagyon szorongásos,depressziós voltam. Nem voltak barátaim se megszólalni se mertem és nyugtatófüggő voltam tehát volt itt minden. Azóta viszont boldog vagyok nem tökéletes az életem,de nem akarok meghalni és lettek barátaim is. Amit így utólag visszagondolva már látom,hogy azért nem voltak,mert folyton sugárzott rólam a szomorúság és a szorongás.Kitartást jobb lesz ne aggódj. Csak akarj változatni akarj barátkozni.Nem fog gyorsan menni,de sikerülni fog hajrá!25/L
tegnap 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Ott a probléma, hogy neked nulla empátiád van, és halvány gőzöd nincs róla, mi az, hogy depresszió. Nem kötelező, hogy tudd, csak akkor ne szólj hozzá olyan kérdéshez, amihez közöd nincs. Viszont a lefekvésig hátralévő idődben beírhatod a google-ba, hogy depresszió, hátha akkor tanulsz valamit. Egyet előre elárulok: nem felszólításra gyógyul, még ha tanácsnak nevezzük is. A depresszió nem döntés kérdése.
tegnap 22:54
 9/13 anonim válasza:
31%
#8 Nem te fogod nekem megmondani, hogy mihez szólok hozzá. Vagy te üzemelteted az oldalt?
tegnap 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

8as az igaz. De pont azzal lehet kihozni magadat ha első megéled az érzéseid. Még több segítség ha ki tudod adni magadból(akár chatgpt akár napló formájában). 2. Próbálsz nyitni új dolgok felé akár csak aprób dolgokban felállni. Kimenni a hűtőhöz aztán elkezdeni új hobbit rámosolyogni valakire. Nézni valami szórakoztatót youtubeon. Rámosolyogni köszönni egy eladónak akár beszélni vele egy két szót. Kell egy kis kezdő erő akkor is ha nincs senki melletted akivel mondjuk tudnátok programozni, vagy meghallgatna vagy elterelné a figyelmed.

Persze ez akkor jó ha a depresszió nem súlyos traumához köthető. Itt pl szerintem nincs erről szó.

Többször előforduló depreszió vagy ha úgy érzi az ember nem tud valamivel megküzdeni szerintem akkor ajánlott.

De az, hogy a kérdező kérdést ír ki változást akar meri kifejezni magát az már egy jó lépés az élet felé

tegnap 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!