Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem ért meg senki a...

Miért nem ért meg senki a pszichológus sem, hogy nekem nem társaságra van szükségem, igényem, hanem egy társra, párra miért akar mindenki társaságba küldeni mint megoldás?

Figyelt kérdés
Mikor volt párom olyan jó volt, hogy nem voltam egyedül. Most pedig nagyon magányos vagyok, mióta véget ért a kapcsolatunk. Alapvetően soha nem voltam egy társasági ember, de vele olyan jó volt együtt lenni közös programokat csinálni.
dec. 31. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Mert nem értik min mész keresztül. Mióta vagy egyedül ? Miért lett vége ?
dec. 31. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Mert önmagában, csak úgy nem fog eléd libbenni egy társ, aki épp neked jó, tehát ezért (is) mondta azt, amit mondott. Valamint fejlődne a társas-szociális interakciód ezáltal.
dec. 31. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Mert társaságban lehet új embert megismerni, vele lehet utána beszélgetni, ami beszélgetésből kialakulhat egy kapcsolat.

Neked egy társ kell, de az egy folyamat, hogy legyen egy társad. Első lépése , hogy meg kell ismerned a megfelelő embereket hozzá. Ez otthon a 4 fal között nem fog menni.

dec. 31. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Bizony
dec. 31. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Mert nem tudod reálisan felmérni hogy mire van szükséged. Ha összedől az egész világod abban a percben hogy egyedül maradsz, az nem normális.

Azt mondják neked hogy változtasd meg az életviteledet hogy kiegyensúlyozottabb legyél érzelmileg, te meg azt hiszed hogy elég lenne csak találni valakit akire rászívhatod magad, és aki köré építheted az életedet.

Csak próbáld ki hogy milyen társasági embernek lenni. Pont most van új év; a 2025ödet szentelhetnéd ennek. Ha nem jön be, 2026ban simán visszatérhetsz a régi életmódodhoz, mintha mi sem történt volna.

dec. 31. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha van társaságod, akkor

- egynél több emberre is tudsz támaszkodni

- akkor sem leszel magányos, amikor nincs párkapcsolatod

- könnyebben találsz párt

dec. 31. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Párt találni magadnak csak társaságba járás esetén tudsz magadnak. Ha nem találkozol sehol soha, senkivel, akkor nincs kikből keresgélned.
dec. 31. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!