Mit gondoltok a pszichológusokról?
Attól, hogy te nem lennél képes idegennek beszélni, más még igen.
Most is idegeneknek írod a magányos kérdéseidet.
Pánikroham miatt kerestem egyszer pszichológust. Ha jól emlékszem a 3.volt olyan, hogy másodszorra is visszamentem hozzá.
Az első kettőtől még rosszabbul lettem. Mert pl az egyiknek a betegei "beteg" képei voltak a szoba falán, és ez iszonyat nyomasztott. Plusz irritáló volt a stílusa adott embernek.
Imádott magáról beszélni, jól be is fulladtam tőle.
A másik meg csoportterápiára küldött betegek közé, ahol megint jobban leromlott a kedélyállapotom".
A harmadik tök normális közegben fogadott, és képes volt meghallgatni, úgy érzetem, hogy megért, és egy ponton velem együtt sírt.
Megkönnyebbültem. Sokat segített abban, hogy kibeszéljem azt, ami fullasztott.
Szóval nem tuti, hogy elsőre rálelsz egy neked jóra...
6, fú, nekem mindhárom elég parának hangzik:D De örülök, ha neked jobb lett a végén.
Én csak egyet ismerek, de ő bevált, kedvelem, sokat segít. Elképesztően hasznos és bizony sokunkra ráférne... itt az oldalon meg jóformán mindenkire:D De persze ezt sértésnek veszik, főleg azok, akikre a legjobban ráférne....
Én egy évig jártam, segített.
Ez olyan, mintha hisztiznél az orvosnak, hogy te nem akarsz levetkőzni.
Ha igazán gyógyulni akarnál, nem szarakodnál ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!