Egy fiatal doktornő lehet magányos vagy teljesen kizárt dolog?
Figyelt kérdés
Ugye úgy gondolja az ember hogy fiatal és szép is,bármikor akad neki jelentkező..tegnapelőtt 16:15
21/24 anonim válasza:
Én csak annyit írtam, hogy biztos, hogy vannak jelentkezők, de lepontoztak. De attól, hogy vannak jelentkezők nem jelenti, hogy van valakije. Csak annyit írtam, hogy egy csinos, okos nőnek tuti akadnak pasik, akik próbálkoznak.
22/24 anonim válasza:
Igen, lehet, de van, hogy ez inkább átmegy munkamániába és napokat ügyel inkább.
23/24 anonim válasza:
"10-es
"egy ilyen kutatóorvost, aki a barátnőm lett,"
Ez a 8-as kommentelő szerint teljesen kizárt,egy orvos nem kezd a te féléddel.."
Ezt nem értem, nem tudod, hogy én mi féle vagyok.
24/24 anonim válasza:
Magányos akárki lehet. Ráadásul az egyedüllét és a magány két külön dolog. Vannak egyedülálló emberek, akik jól érzik magukat egyedül és vannak társas magányban élők is. A magány egy érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!