Ritka az ha valaki fiatalon magányos?
Figyelt kérdés
Ritka az ha egy 25 év körüli fiatalnak nincsenek barátai, párkapcsolata?
Én mindig is magányos voltam, sosem voltak barátaim, haverjaim és barátnőm sem volt. Rossz érzés. Többség szerintem nem ilyen mint én, nekik könnyen megy az ismerkedés és szerintem természetes az nekik ha vannak körülöttük emberek.
dec. 7. 18:03
1/10 anonim válasza:
Pont hogy gyakori. Tele van vele a net is meg cikkek hírek hogy a fiatalok magányosak.
2/10 anonim válasza:
Hogyan akarod a számodra kellemetlen helyzetet megszüntetni?
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Nem ertem mit értetlenkednek rajta a cikkekben mikor egy ovodas meg örül a rokonkknak nagyinam a pusziknak a labdaknak a tinik meg pont nem. Életkori sajátosság. Erre mindenhol értetlenkedés megy a jelenségről.
5/10 anonim válasza:
Nagyon gyakori,pl nekem sem maradt barátom. Huszonéves vagyok
6/10 anonim válasza:
Hiába szavaz le már megint mindenkit a 75%-os, nagyon is gyakori, hogy a 25 év körülieknek nincsenek barátaik és/vagy párkapcsolatuk. Nagyon sokan magányosak közülünk, amiből rettentő nehéz kitörni, pl. az érdekkapcsolatok okozta sebek miatt, vagy egyes esetekben, a felszínesség és felületesség miatt. Több rokont, ismerőst, szaktársat tudnék mondani, akiknek még nem volt kapcsolatuk, pedig szintén 25 körüliek mind.
8/10 anonim válasza:
Ide vezetett az,hogy a neten él az emberek többsége.Illetve az,hogy ha valakinek társa lesz,rögtön eltűnik és lesz.rja az addigi barátait,de még a családját is.Ezt látom magam körül mindenhol,mindenkinél.
Nagyon sajnálom a fiatalokat,szerencsém,hogy nálunk még nem így alakult, fiatalként.
Most,hogy 50 felettiek sokan magányossá lettünk,az a korral jár,de persze ez sem jó :/
55/F
9/10 anonim válasza:
Egyre gyakoribb lesz ebben a felszínes világban.
10/10 anonim válasza:
Elég ritka szerencsére, legalábbis én minden fiatalt párban vagy társaságban látok az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!