Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan aki eldontotte,...

Van itt olyan aki eldontotte, hogy nem eri meg kapcsolat es inkabb egyedul van?

Figyelt kérdés

Hany evesen “huztatok le a rolot”?

Legyszi irjatok meg, hogy hany evesen dontottetek igy, hogy azota hany ev telt el es hogy jo dontes volt-e vagy megbantatok-e azota? Nemet is irjatok legyszi.

nov. 30. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Jelen. Drága a kapcsolat, aztán mire beleéled magad, vagy megcsal, vagy elhagy a csaj. Inkább ki*erem, az olcsóbb. :D
nov. 30. 18:47
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

Majdnem 3 szamjegyu csini fiatal lannyal voltam, es az az igazsag, hogy nagyon kevés van, akiert megéri tenyleg aldozatot hozni. Egy időben mar kb fel is adtam, csak rekreacios celbol dugtam nehany hetente egyet egyet. Aztan megismertem az immár feleségemet, es mar tudom hogy ő az akiért tényleg megéri barmit.

Mondjuk akinek egy kapcsolat pénzben drága, az jobban jár ha magát építi még.

nov. 30. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
24 évesen, most 32 vagyok. Férfi. Nem sikerült olyan párt találnom, aki a rosszban is mellettem van, így befejeztem az egész párkeresősdit. Előnye: nem lesz rossz kapcsolatom. Hátránya: nem lesz őszinte normális kapcsolatom sem.
nov. 30. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem kellett dönteni.

Egyedül maradtam, senki nincs már, nem is járok sok helyre, neten sem jött össze, magától úgy alakult, hogy 4 éve nincs senkim.

Meg néha megunja 1-1 ember, hogy elmegy 2-3-4-5-6 hónap míg végre valóban megismersz valakit aztán kiderül h nem működik....és kezdheted előröl. vagy 1-1-1 évig tartanak és megint újra lehet kezdeni.

nov. 30. 18:59
 5/14 A kérdező kommentje:

No is van koztetek? (En az vagyok)

Utolso te F vagy N vagy?

Es olyan van aki annyira megszokta az egyedulletet, hogy szinte rafuggott?

nov. 30. 19:15
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Nálam egyrészt az élet hozta, hogy nekem alapból ez jut, másrészt a környezetemben látottak is erre inspiráltak inkább. (F42)
nov. 30. 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
37 evesn dontottem el, h jobb egyedul. A csajok csak bajnak vannak!!!!!!!!
nov. 30. 20:46
 8/14 A kérdező kommentje:

Jaj ennyi kant. Sajnos nem tudom atjavitani a kerdest arra hogy foleg nok valaszai erdekelnenek.

De felreertes ne essek. Igazabol a ferfiakat sem irigylem.

nov. 30. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Nőként írok. Én 35 évesen döntöttem úgy, hogy jobb egyedül! Sokat próbálkoztam, de valahogy mindig rosszul sűlt el sajnos. Persze lehet hogy nem voltam eléggé türelmes. Na mindegy. Volt aki alkoholista volt, volt aki láncdohányos, volt aki káb szer, és volt aki el akarta tartott I magát. Hát inkább köszi de nem!
nov. 30. 21:16
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Én majdnem 3 éve vagyok szingli. Voltak próbálkozások, de azok csak rövid kapcsolatok lettek volna ill. szexpartner kapcsolat.

Nem húztam le a rolót, így kort nem írok. :D

Most jobb egyedül, senki se szól bele a dolgaimba, nem vagyok háztartási cseléd, nem kell főznöm, mosnom senkire és nem vagyok pórázon. :P

A pasikkal néha sok baj van, bocsi. :D

N

nov. 30. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!