Miért nem kíváncsi rám senki? Nincs egyetlen barátom, vagy haverom. Barátnőm pláne. Senkivel nem tudom kibeszélni a problémáimat. Pedig, próbálnék nyitni az emberek felé, kezdeményezek beszélgetést is de semmi.Nincs káros szenvedélyem. 45 F
Figyelt kérdés
nov. 3. 14:22
1/18 anonim válasza:
Hát, ha ebben életkorban ez a helyzet, akkor magában a személyiségben lehet valami difi. A mai modern társadalomban azért törvényszerűen kialakulnak társas kapcsolatok (iskola, munkahely, lakóhelyi szomszéd és egyéb), sőt fizetős szolgáltatás is (pszichológus).
2/18 A kérdező kommentje:
És mire tippelsz, milyen “difi”?Kifejtenéd? Köszönöm.
nov. 3. 14:44
3/18 anonim válasza:
A mai modern társadalomban sajnos még a meglevő emberi kapcsolatok is lazulnak,bomlanak ...
Sokan vagyunk úgy, akiknek még ,de még többen, akiknek már nincs senkijük.És nem halálesetek miatt !
F
5/18 anonim válasza:
Nem hogy örülnél neki. Az emberek többsége kétszínű r*dék és csak addig érdekelnéd őket amíg van belőlük hasznod.
6/18 benhur1959 válasza:
Nekem volt egy haverom,egyszer 'panaszkodtam'neki,azóta megszünt a kapcsolat,szó szerint megmondta hogy nem kiváncsi senki problémájára
7/18 anonim válasza:
Jaj de értelek, a barátok, -nők kifogytak mellőlem is, csak pár maradt. Elköltöztek, család, gyerekek, a szüleim meg sajnos már elmentek.
Régi osztálytársaid, haverjaid esetleg? Én velük kezdtem el el újra felvenni a kapcsolatot (46N).
8/18 benhur1959 válasza:
7 ha kivolt közösítve anno akkor inkább ne tegye,mert abba nem lessz köszönet
9/18 A kérdező kommentje:
7 Sajnos nincs senki olyan. Nem tudom itt lehet e barátkozni vagy ismerkedni? Azt sem tudom hogy olyannal kellene e ismerkedni ,aki hasonló cipőben jár? Itt egerben volna jó , nem is tudom…
Viszont örülök ,hogy neked sikerült.
nov. 3. 16:39
10/18 anonim válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan, meghallgatlak szívesen.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!