A rivotril káros lehet?
Epilepsziás rohamokra adják főleg,meg max.alkalmankénti nagyon indokolt szorongásra,vagy stresszre lehetne használni.1 hónap alatt is rá lehet szokni.Én nagyon régen Rivó függővé váltam 2 és fél évig,pedig csak keveset írtak fel az elején stresszes szorongásra.A leszokással járó elvonási tünetek 3-4 hónap pokol volt.
Úgyhogy ha lehet ne szedd,vagy nagyon keveset és NE! hagyd magad rászokni!
5. Nem mindenki lesz mindentől függő mint egyesek. Vannak akik csak meg akarnak gyógyulni, és csak addig szedni, nem pedig addig, amíg ez nem lesz a mindenük, mert az életben nincs semmilyük, szval ne tömd tele a másik fejét a te hanyag felfogásoddal.
"Tegnap jártam egy neuropszichológusnál és rivotrilt írt fel nekem. Ezt egy hónapig kell szednem. Reggel és délben egy negyedet, este meg egy felet. Szóval napi 2 milligrammot. Mikor ezt az egyik barátom megtudta nagyon aggodalmassá vált és azt mondta, hogy ennek hosszú távú következményei lehetnek és abba kellene hagynom."
Miből gondolod hogy a barátod nulla tudással jobban tudja mi a jó és a rossz neked, mint egy neuropszichológus, aki ki tudja hány évig tanult? Miből gondolod hogy mindenkinek a szervezete ugyan úgy reagál rá mint a másiké? Máskor vidd el barátodat reklamálni, hogy az orvos elmondja neki, hogy ez nem cukorka, amit a boltok polcairól levehet, és amit 5 percenként bevehet, mint az 5-ös. Kicsit gondolkozz már el a szintekről könyörgöm, mert mindjárt elindulok felvételizni a NASA-hoz űrhajóépítőnek gyári munkás tapasztalattal.
#6 Hú de okos tetszik lenni.Miből gondolod,hogy a hozzászólásod ér valamit.
"űrhajóépítőnek gyári munkás tapasztalattal"
Ez utóbbi mindent elárul arról,hogy mekkora sznob vagy.
A sznob jelentése:okosnak és gazdagnak tűnni akaró senkiházi.
#8 Ha eleve így állsz hozzá,akkor nagy valószínűséggel rá fogsz szokni.Viszont az a baj,hogy egyre több lell ugyanannak a hatásnak az elérésére,aminek a beszerzése egyre bonyolultabb lesz.Pár év után rájössz,hogy ez így nem mehet tovább,le kell tenni.és jönnek a pokollal egyenlő elvonási tünetek.
Nálam ez történt.
Mielőtt jönne a 6-os féle okoskodás,jelzem,hogy nálad nem biztos,hogy ez,vagy hasonló fog történni,nem vagyunk egyformák.Mindenesetre nagyon óvatos legyél a Rivóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!