Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha képtelen vagyok...

Mit tegyek ha képtelen vagyok arra, hogy kapcsolatokat alakítsak ki?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok bármilyen emberi kapcsolat kialakítására és megtartására, emiatt borzalmasan magányos vagyok és anyagilag sem éri meg—> gondolok itt arra hogy, amíg mások a párjukkal laknak együtt és közösen fizetnek mindent ezeket nekem mind egyedül kell csinálni. Itt hozzátenném, hogy nem máson szeretnék élősködni, az emberek többsége családban/párkapcsolatban él, tehát itt erre gondolok.

Igyekszem nyitni, beszélgetni de egyszerűen mintha szellem lennék észre se vesznek az emberek. Általában próbálkozom aztán elkezdenek kihasználni és cseszegetni akkor megunom és megint ott tartok hogy borzalmasan magányos vagyok.

Tehát nagyjából választhatok hogy egy lúzer leszek aki mászik mindenki után, hogy valaki szóbaálljon vele vagy maradok örökre egyedül.

Szavakkal nem tudom kifejezni mennyire megvisel ez az egész és mennyire magányosnak és jelentéktelennek érzem magam. Elvesztettem a kapcsolatot a világgal és nem tartozok senkihez/ sehova.

Sajnos mindig is ilyen voltam, de egyszerűen így semmi értelme az életnek és őszintén nem bírom tovább. 😢 jártam már pszichológusnál is és lassan 30 éves nő vagyok nem kamasz kislány…

Az onbizalmam is teljesen nulla.

Hogyan tudnám elérni hogy engem is szeressen valaki végre ?

okt. 29. 22:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Hogy kerültél ilyen helyzetbe, mi lehet ennek az oka? Próbáld meg először talán egyedül is jól érezni magad. Keress olyan tevékenységeket amikben örömödet leled. Járj el az érdeklődésednek megfelelő programokra. Idővel hozzád csapódnak majd emberek, ha nyitott vagy a világra, építed az életed. Ha valaki szimpatikus mutass felé érdeklődést. Nem kell egyből ráakaszkodni senkire, hogy mindenáron barátok legyetek, csak beszélgess az emberekkel, ne legyenek elvárásaid feléjük. Majd alakul lassan.
okt. 31. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

"nyissak az emberek felé, hívjam el őket én, keressek fel olyan embereket pl régi osztálytárs akivel fel lehet éleszteni barátságot, randizzak tarskeresorol. Ezek nem jöttek össze."

Mennyi ideig próbálkoztál? Nem egy nap alatt alakulnak ki ezek a dolgok. A helyedben újra kezdeném a régiek és újak keresését, a kapcsolatteremtést.

nov. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!