Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az hogy lehiggadtam annak a...

Az hogy lehiggadtam annak a jele hogy öregszem?

Figyelt kérdés
Régen ki voltam akadva ha egy lány nem válaszolt,ha nem írt vissza ma már jól tudom kezelni ezt.Sőt,ma már nem is nagyon kezdeményezek és nem érdekel ha nem jövök be egy lánynak.Nem érzek haragot ha visszautasítanak.Nyugodtabb vagyok mint pár évvel ezelőtt,nem görcsölök,nem félek az egyedülléttől és nem vagyok incel sem.Viszont most meg az a bajom hogy öregszem.38/F

okt. 27. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Buuzi vagy?
okt. 27. 17:56
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Magányos. Vagyis félig halott. Nem csoda ha nem a régi önmagad vagy.
okt. 27. 17:57
 13/17 A kérdező kommentje:
40 éves leszek,úgy érzem nem is állna jól nekem ha elkezdenék hisztizni hogy miért nem írnak vissza,miért utasítanak el,miért nem akarnak talàlkozni.
okt. 27. 17:59
 14/17 A kérdező kommentje:
11 ha az lennék,régen se foglalkoztam volna a nőkkel annyira.Én régen nagyon sokat agyaltam a nőkön,volt hogy egy nap százra is ráírtam.Ma már nem tenném.
okt. 27. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Kiégés?
okt. 27. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem inkább az eddigi viselkedésed volt nem normális..
okt. 27. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:
22%
Papó életben tetszik még lenni? VAGY BESZÉLJEK HANGOSABBAN?
okt. 27. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!