Az hogy lehiggadtam annak a jele hogy öregszem?
Figyelt kérdés
Régen ki voltam akadva ha egy lány nem válaszolt,ha nem írt vissza ma már jól tudom kezelni ezt.Sőt,ma már nem is nagyon kezdeményezek és nem érdekel ha nem jövök be egy lánynak.Nem érzek haragot ha visszautasítanak.Nyugodtabb vagyok mint pár évvel ezelőtt,nem görcsölök,nem félek az egyedülléttől és nem vagyok incel sem.Viszont most meg az a bajom hogy öregszem.38/Fokt. 27. 17:41
1/17 anonim válasza:
Hererákos is lehetsz. A hormontermés csökkenése. Nem kellett volna annyit verni, és akkor most nem romlana a látásod. Tata 🤣
2/17 A kérdező kommentje:
Ha 10 évvel ezelőtt úgy kerestem volna társat ahogy most keresnék,máshogy alakultak volna a dolgok.Volt,hogy letiltottam egy nőt,mert napokig nem válaszolt nekem.Ma már nem tenném.
okt. 27. 17:44
3/17 A kérdező kommentje:
1 akkor megyek az urológiára holnap 🙂
okt. 27. 17:45
5/17 A kérdező kommentje:
Ma már csak beszélgetek nőkkel,semmi kezdeményezés,semmi nyomulàs és jó így.Elszállt a haragom is,ami régen megvolt bennem.
okt. 27. 17:48
6/17 anonim válasza:
A tapasztalatszerzés okozza. És hagyjuk már ezt a hererákot! Mi a fas-znak kell beletenni a kérdezőbe a parát? Amikor az ember 100-szor is megpróbálja, mindig önkritikát is gyakorolva, önismeret, önfejlesztés stb és csak gyökerekbe botlik, megtanulja elengedni. Nő az önbecsülés, már ilyen mentélisan gyenge, jellemtelenek között nem is akar az ember keresgélni.
8/17 anonim válasza:
Nem a lehiggadás az valami nagyon más. Az öregséggel éppen pont egyre zsémbesebbek az emberek, egyre kevésbé rugalmasak, sokkal hamarabb kihozhatók a sodrukból. Ezért járnak többnyire öregeka politikai eseményekre is.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom de vàltoztam az biztos.Szerintem jó irànyba.Nincs bennem harag, sértődöttség,nem kapom fel a vizet ha egy nő visszautasít,nem mondom azt neki hogy bezzeg ha tele lennék pénzzel eljönne velem.
okt. 27. 17:55
10/17 anonim válasza:
Már mióta kiírtad a kérdést megint öregebb lettél 15 perccel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!