Ismerek egy 30 éves férfit,olyan szemüveget hord mint a kisegítősök,gyógyszereket szed,anyjával él,több nője is volt már,ezek után hogy léteznek incelek?
Figyelt kérdés
okt. 23. 20:55
3/14 anonim válasza:
Gondolom a nők is kisegítősök voltak.
4/14 A kérdező kommentje:
Itt mindig vadbarmok kommentelnek,iskola helyett otthon bactátok a kecskét?marhák
okt. 24. 12:48
5/14 anonim válasza:
Incelek úgy léteznek, hogy magukat mondják annak, maguknak választják azt az életformát, mert félnek. Másokat okolnak, hogy ne kelljen semmit tenniük.
Bármelyik incel kitörhetne ebből, ez csak egy mondvacsinált állapot
6/14 anonim válasza:
Én azért vagyok 36 évesen még mindig egyedül, mert szótlan, gátlásos vagyok, eszem se sok van. Aki tud dumálni, annak rondán is lesz barátnője.
7/14 A kérdező kommentje:
6 ígyvan
okt. 26. 11:39
10/14 anonim válasza:
6
Igen, a rondaságért sajnos kompenzálnunk kellene ami kb. jaj bocs hogy élek féle megalkuvás és csak a jelenlegi náci rendszerrel való egyetértést jelentené…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!