Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van aki úgy érzi, hogy senki...

Van aki úgy érzi, hogy senki sem érti meg? Hogy mintha a társadalom kivetettje lenne?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok, hogy valaki templomokat gyújtogat meg ilyesmi és ezért társadalom kivetettje, hanem csak... valahogy annyira egyedi akár zenei izlésben, akár humorban, akár viselkedésben, hogy senki hasonlót nem talál? És így igazából mindig egyedül van. Haverokat mindig tud találni az ember, mert ott mindig megjátszuk magunkat és egy sablon képet vetítűnk, de az az igazi amikor tényleg teljesen önmagad lehetsz, és ez az ami összeköt titeket. De ilyen nincs, és marad az egyedüllét?

Pont ezért kezdem úgy érezni, hogy én vagyok a "fura", mert senki olyat nem találok mint én, akik meg voltak a múltban azok mind lemorzsolódtak, és nincs utánpótlás... Kik vannak még így?

okt. 22. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen zene?
okt. 22. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Van bizony.
okt. 23. 00:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Mért morzsolódtak le?
okt. 23. 05:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van.

Még szeretnék zenére énekelni ill bulizni a kocsiban, menni mindenhova is, szerelmek barátok bandázás, de ehhez se bnőim nincsenek, mert már anyukák, a kollektiva ha fiatal is mégis olyan semmilyen életuek(nem járnak sehiva egymást marják utálják csak a parjukkal vannak meg a rokonokkal meg kirandulnak meg ilyen adrenalinszegény progijaik vannak csak, mint pl egy céges nevnapozas vagy unalmas csapatépitők)

Max kocsmai toltelékek lennének akik "szabadabban" élnek de termeszetesen abbol meg én nem kérek.

okt. 23. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Részben ezt érzem, bár azért kivetettnek még (?) nem mondanám magam. A korombeliek nagyjával nem igazán találom a közöshangot, mert nem érdekelnek a bulik, a pia, a pasizás, nem úgy öltözködöm, mint ők, visszafogottabb is vagyok, barátokat meg nagyon nehéz így találni, pedig igény lenne rá.
okt. 23. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Kik vannak még így?

Én így vagyok a zenei izlés terén (is).

Végtelenül sok zenét kedvelek és kicsit sajnálom azokat, akik leragadnak egy együttesnél/előadónál...

A humorral is úgy vagyok, hogy nagyon szeretem és sokakkal ellentétben értem is.

De mindenen én sem tudok nevetni.

(Bár van az a bizonyos zeneszám, amin mostanában mindenki kiakadt, hogy mééé' viccelnek ilyennel. Pedig szerintem egész jó lett.

Nekem senki ne mondja, hogy jobb lett volna, ha a fiatalokat nem egy dalban szólítják meg, hanem az Operatív törzs tart nekik beszédet, vagy a híradóban említik meg pár másodperc erejéig.)

A viselkedésem is lehet furcsa néha.

Emiatt kiskoromban az egész ABC-t rámolvasták, hogy mi bajom lehet.

ADHD, vagy mi. Aztán állítólag mégse, egyszerűen csak hülye vagyok.

Állítólag még óvodás koromban azt mondta rám a "Jenő", hogy biztos hiperaktív ez a gyerek.

Ezt még ma sem értem pontosan, hogy mit is jelent.

Mert szerintem aki hiperaktív, az össze vissza szaladgál és állandóan szerepelni akar.

Na én ennek "mondhatni" pont az ellenkezője voltam/vagyok...

(A szaladgálásról jut eszembe: Ha valaki pl. kirándulásra/túrázásra gondol, akkor az jár a fejében, hogy sportol kicsit, amíg A-ból B-be gyorsan elsiet.

Én meg arra, hogy hogyan fényképezzem le azt a virágot/fát/állatot/bogarat/gombát, amit arra érdemesnek találok.

Vagy, hogy akár fel is vehetném annak a madárnak az énekét például, ha lenne mivel... És nem csak pár percet...)

Meg volt szó valami figyelemzavarról is, de már nem emlékszem hogy miért. De gondolom azért, mert egy idő után biztos nem figyeltem az illető baromságaira.

Hihetetlen, de vannak dolgok, amik nem érdekelnek. Még akkor sem, ha millió embert igen.

És olyanok is, amik elterelik a figyelmemet...

okt. 24. 03:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A kirándulásnál nem az számít hogy eljutsz a-ból b-be, mert akkor mehetnél kocsival is vagy kismotorral. Hanem hogy milyen sok lépést fogsz megtenni, nem azért hogy megszámold, hanem hogy jól kifáradj fizikailag, mozoghass szép helyen, esetleg hegyre dombra fel-le. Közben is lehet fotózni, csak pár másodperc, vagy pihenőkben.
okt. 24. 06:08
 8/9 Girlll3 ***** válasza:
Igen, én is ezt érzem.
okt. 26. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond, örülj neki, hogy másképp gondolkozol és viselkedel, mint azok akik megjátszák magukat azért, hogy tartozzanak valahova.

Sokan vannak amúgy ilyenek, de sajnos lényegesen kevesebben, akik ezt fel is vállalják, ezért is nehéz hasonló emberekkel ismerkedni.

nov. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!