Hogyan kezdjek új életet?
Munka sincs? Semmi stabil?
Valamiből ki kéne indulni mindenképp.
Óhh, akkor azért mégsem kell új életet kezdened, ez így nagy segítség, ha van egy ilyen stabil alapod. Erre építkezz mindenképp. Ez nagyon jó, és igazán szerencsés vagy ezekkel ám. Mindenképp kell egy átmeneti időszak, amikor megtanulod kicsit értékelni ezeket, és erre építs önbizalmat, ebből ismerd meg magad.
Utána érdemes újra ismerkedésbe vágni. Addig is persze hagyd nyitva a kaput, és ha olyan helyzet jön, akkor miért ne. Csak ne görcsölj rá most. Amíg fáj, amíg traumaként éled meg, addig én nem javaslom.
Így van, én is ezt tapasztalom.
Jó lenne beleélni magamat ezekbe, de nem kapom vissza a belefektetett energiákat.
#1 ezek nem megoldások, csak tüneti kezelések... Hiába dugod homokba a fejed, az első alkalommal ahogy egyedül maradsz mert épp nincs ma edzés, vagy valami haver nem ér rá, vagy esik az eső és nem lehet elmenni sehova stb... úgyis minden visszajön. És ha az ember egyszer depresszióba esett onnan qrva nehéz kimászni, lehet soha nem fog sikerülni. De ezt is csak az tudja aki volt már abban a gödörben... vannak jobb napok, vagy hogy hónapokig minden happy és BAMM ugyan úgy visszazuhansz, néha teljesen indokolatlanul.
Ismerkedés meg hujuj, hát az aztán nagyon orosz rulett :D Nekem csak többet ártott mint használt, nagyon könnyen lerombolhatják a maradék önbecsülésedet is, és inkább nem próbálkozik az ember.
Kérdező: ha nem is pontosan így, de megértelek, hasonló cipőben járok, néha nem tehetünk mást mint együtt élünk a helyzettel, és reménykedünk hogy egy nap majd jobb lesz, egy nap majd véletlen egymásba toljuk a bevsárló kocsinkat azzal a bizonyos személlyel és minden olyan lesz mint a happy romantikus filmekben :D Addig meg... küzdelem minden nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!