Hogyan kezdjek új életet? 30F
Figyelt kérdés
Egy csőd az életem, nincs szakmám, alacsony a fizetésem, nincs saját lakásom, nincs jogsim / autóm se, nyilván barátnőm se volt. Olyan helyre akarok költözni ahol senki nem ismer és tiszta lappal elölről tudom kezdeni az életemet. Lehetőleg befogadó, toleráns közegben, mert eddigi életem során mindenhol csesztettek, kifiguráztak az anyagi helyzetem és az ügyetlenségem miatt.szept. 4. 19:08
1/16 anonim válasza:
Ha elköltözöl attól több pénzed lesz?
2/16 A kérdező kommentje:
Még az is lehet
szept. 4. 19:31
4/16 anonim válasza:
Ha egészséges vagy, és tudsz dolgozni, akkor irány egy külföldi meló! Ha nem, akkor tanulj, hogy jobb munkád legyen.
A többi majd jön idővel.
5/16 anonim válasza:
Tanulj valami szakmát, munka mellett is lehet, az egyik kollégám így tanult villanyszerőnek. Cseszegetést, kifigurázást meg ne vedd komolyan, ezt sokszor csak hülyeségből csinálja az ember, csak a lusta, munkakerülö kollégát nem szeretjük.
6/16 anonim válasza:
A kérdésed alatt le is írtad magadnak a választ :D
7/16 anonim válasza:
Akik kulfoldet ajanljak szakma nelkul, es valoszinuleg megtakaritas nelkul, voltak mostanaban kinn?
Csak mert nem olyan konnyu mint volt 5-10 evvel ezelott.
8/16 anonim válasza:
Ha tudsz angolul akkor külföld.
Vagy esetleg tanulj szakmát is és akkor külföldön igazán sokat kereshetsz.
Az nem igazán baj ha jelenleg nincs saját házad, autód.
Ha célt adsz életednek mint a szakma tanulás és külföld akkor sokra viheted a jövőben. És azok is meg lesznek amikre vágysz. A lényeg hogy ne ragadj le és akard a változást.
9/16 anonim válasza:
Csinald meg a c+e jogsit es menj kamionozni
10/16 anonim válasza:
Miért, mi tart vissza, hogy a jelenlegi lakhelyeden felépítsd magad??? Hogy elmenj egy tanfolyamra és kezdj valamit a nulla életeddel, aminek az 1/3-a már elment??? Szólni fog érte bárki is, hogy el ne menj, mert megver??? Asszed az új helyen nem leszel egy csőd? Dehogynem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!