Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek új életet? 30F

Hogyan kezdjek új életet? 30F

Figyelt kérdés
Egy csőd az életem, nincs szakmám, alacsony a fizetésem, nincs saját lakásom, nincs jogsim / autóm se, nyilván barátnőm se volt. Olyan helyre akarok költözni ahol senki nem ismer és tiszta lappal elölről tudom kezdeni az életemet. Lehetőleg befogadó, toleráns közegben, mert eddigi életem során mindenhol csesztettek, kifiguráztak az anyagi helyzetem és az ügyetlenségem miatt.
szept. 4. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Kulfoldon migrans leszel es azert fognak b**tatni
szept. 5. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Külföldön nem jellemző az ilyen mentalitás, mint a tiéd :) ott max az ilyen okos magyarok fogják basztatni, mint te.
szept. 5. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor menj ki Angliába és nézd meg mi van ott
szept. 5. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet te veszed magadra. Én pl.Ausztria. Németország egyáltalán nem tapasztaltam ilyen csak a magyarok részéről. Mindenki kva okos mindenhez jaa nem, mert azt se tudja mi az az E-card... Szid mindig ,de ő a morgen-en kívül mást nem tud.
szept. 6. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Anglia hozzank kepest a paradicsom. Csak az ido szr
szept. 6. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Úgy se akarsz változtatni, csak panaszkodni.

szept. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!