Hogyan kezdjek új életet?
Pénzem semmi.
Most kezdtem áruházban dolgozni. Emellett nem is nagyon fogok tudni félretenni és időm se lesz semmire.
A családban most nagy gáz van. Lehet, hogy ki kell segítenem majd egy rokonomat, de még meg is bénulhat.
Át kellene képeznem magam, de már 7 éve tanulok, ez lenne a második átképzésem, pénzem semmi és a boltban talpalás mellett időm se.
Amiket eddig tanultam, abban egy percet se dolgoztam, ami lenni szeretnék, az nem lehetek.
Mit tegyek?
Amíg EZT be nem fejezed, NEM KEZDHETSZ ÚJAT!
.
Amennyi infót adsz kérdésedben. (az sem más, csak panasz...), annyival nem lehet tanácsot adni a VÁLTOZTATÁSRA.
Akaraterődet, lehetőségeidet, a lehetőség megkeresésének komoly elhatározás szándékát egyedül te ismered.
Tanultam valamit, szerettem.
Nekem való lett volna, nem emberekkel foglalkozó, használhattam volna az agyamat.
Alapból utálok dolgozni, de ezt talán még szerettem is volna.
Viszonylag rugalmas munkahelyek vannak ezen a területen és jól fizet.
Ott kell hagyjam.
Ezek után milyen ambícióm is kellene, hogy legyen?
Miert kell otthagynod?
Szerintem varj egy kicsit amig rendezodnek vagy elindulnak valamilyen iranyba a dolgok a csaladodban is.
Egy uj orszag kiprobalasa tenyleg jo lehet ha csak rovid isore is.
Kocakazatot kell vallalni, mert a biztonsago zonaban ami epphogy csak eleg nem fog magatol valtozas tortenni.
Vagy uj fajta munkat keresni pl pincer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!