Autistaként szeretnék barátkozni, társasági életet élni. Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Sajnos társas helyzetekben sokszor leblokkolok, ha nagyon sokan nyüzsögnek körülöttem, az zavaró szokott lenni legtöbbször. A könnyed csevegés nehezen megy, de tudom, hogy gyakorlással ezeket tudnám fejleszteni.
Hova mehetnék, milyen közösségbe, ahol nem ítélnek el, mert én másmilyen vagyok?
Már nem vagyok túl fiatal sem. Merre indulhatnék el?
Alapjában véve nem utálom az embereket, nem vagyok antiszociális egyáltalán.
2024. júl. 5. 16:05
1/9 anonim válasza:
Akkor lehet hogy én is Autista lennék?
2/9 anonim válasza:
Ez ferfi betegseg ? Az autizmus? Csak sracokat lattam itt meg eddig...
3/9 A kérdező kommentje:
Nem férfibetegség, de a férfiakat jobban érinti elvileg.
2024. júl. 5. 17:13
5/9 anonim válasza:
Ez ismerős amit leírtál
nekem is nehezen megy
a könnyed csevegés.
Nem tudom talán én is
az vagyok?
6/9 anonim válasza:
Akkor én is az vagyok? Nekem is nehezen megy.
7/9 anonim válasza:
A betegseged szakember allapitotta meg, vagy csak dr. google?
Csak mert a leirasban koszonoviszonyban sem vagy az autizmussal, es ugye divat mindenra ramondani barmire ami egy kicsit is kilog a sorbol.
8/9 anonim válasza:
Otthol meg lehet magadtol allapitani, h autista vagy? Vnnak tunetek amik minden autistara jok ???
9/9 anonim válasza:
Nem attól lesz valaki autista, hogy társaságban, ember tömegben leblokkol. Ez utóbbiak igazak a szociális fóbiára, tömegiszonyra, de még az elkerülő személyiségzavarra is. (Utóbbi kapcsán egyénenként változik mely szituációk idéznek elő menekülési kényszer jellegű szorongást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!