Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok olyan ember lehet akinek...

Sok olyan ember lehet akinek nincs társasága és 30 év alatti?

Figyelt kérdés
Néha jó lenne találkozni valakivel de nincs senkim és soha nem volt társaságom. Valahogy nekem ezt nem sikerült kialakítani. Úgy gondolom ritka az aki ennyire magányos mint én. Pedig jo lenne néha ide oda menni, unalmas mindig egyedül lenni.
okt. 13. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincs 😢
okt. 13. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szintén zenész. 30/f
okt. 13. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Két unokatesómnak (25/f és 30/n) sincs, illetve nekem (24/l) sincs. Évente van nagyon maximum 3-4 alkalom, amikor sikerül közösen szervezni valamit, vagy meglátogatni valamilyen rendezvényt, de azokon kívül nincsen más közös dolog.
okt. 13. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, 24/N, kevés barát, azok se érnek rá soha :/
okt. 13. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet pont azért nincs mert nem mész sehova.
okt. 13. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5

Szerintem nem így van. Programokon is összeszokott párok/haverok vannak. Többnyire nem nyitottak.

okt. 14. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
29 vagyok és nekem sincs. Mondjuk nekem valaha volt, tudatosan építettem le őket, mert úgy éreztem, hogy nagyon egyoldalú a viszony és csak én feccölök bele energiát.
okt. 14. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!