Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi mehet a bajom ha nem tudok...

Mi mehet a bajom ha nem tudok kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Nem tudok sem baráti sem pedig párkapcsolatot kialakítani. Egész életemben magányos voltam. Most 28 éves vagyok.

Mi lehet ennek az oka?

Szerintem ritka az aki ennyire magányos mint én. Más is van aki keveset beszél de még is van néhány ember körülötte. De nekem a családtagjaimon kívül senki nincs.

okt. 12. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tartósan voltál magányos, azt nagyon nehéz feloldani,főleg ha nincs megfelelő személy erre.

Gyerekkori barátságoknak nagy szerepe van, ha az kimarad, akkor lehet ilyen elzárkózás.Vagy ha a család elfalazott a világtól,mert sajnos ilyen is van.

F

okt. 12. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Azáltal, hogy emberek közt vagy, ingerek érnek, tapasztalsz és tanulsz tőlük, javul, fejlődik a kommunikációs készséged. Írtad, hogy egész életedben magányos voltál, lehet, hogy ez az, amiért nem tudsz most kapcsolatokat kialakítani. Mert nincsen meg benned a rutin, nem volt még ilyenben részed, vagy csak minimálisan.
okt. 12. 16:21
 3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok. Bár barátnőm van de az más ok miatt nem jó. 36f
okt. 13. 00:21
 4/4 anonim válasza:
Ugyan ez 16L, irj nyugodtan
okt. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!