Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sokan vannak akiknek nehéz...

Sokan vannak akiknek nehéz emberi kapcsolatokat kialakítaniuk?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehéz, el sem tudom képzelni milyen lenne ha könnyen menne az ismerkedés és lennének ismerőseim, barátaim.
2023. márc. 4. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére könnyű. Nincs vele baj?
2023. márc. 4. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, hasonló vagyok én is. (F)
2023. márc. 4. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kétoldalú, kölcsönös dolgok. A nehezebben kapcsolatot teremtők kapcsolatai talán szorosabbak, mert jobban törekszenek a másik megismerésére és talán ritkábban érik őket csalódások.
2023. márc. 4. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem nehéz. Nekem lehetetlen. :(
2023. márc. 4. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mai világban alapból nehezebb, mert zártabbak a közösségek. Persze a Facebook stb miatt könnyebb felületes ismeretségeket kötni, de igaz barátságokat egyre nehezebb. Hiába próbál az egyik ember nyitott lenni, ha a másik elutasító. Persze vannak nagyon extravertált emberek, akiknek 5 perc alatt sikerül, de azért ezek is inkább felszínes barátságok, ha valami rossz történik, akkor nem nyújtanak támaszt egymásnak.

Régen azért más világ volt, nem a telefonjukat nyomodták az emberek, amikor nem voltak épp ott az ismerőseik, most meg már nehéz valakivel szóbaelegyedni is, meg gyanakodva is néznek, ha valaki ismerkedni próbál idegenekkel.

2023. márc. 5. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig paradox módon így működik, hogy nem számítanál rá de lesz olyan akit meglátsz és lebeszéled vele a csillagos eget 😀
2023. márc. 5. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak részegen vagyok képes gátlástalan szocializációra..
2023. márc. 9. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha neked nehéz akkor ajánlom figyelmedbe az online ismerkedést. Nem feltétlen társkeresést,hanem ismerkedést.
2023. márc. 10. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező én is példa vagyok nehezen alakítok emberi kapcsolatokat élőben és messziről csak netes barátaim vannak egy kevés . Az #5 nek viszont igaza van amit le irt hasonlóan gondolom én is 24/F.
jún. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!