Sokan vannak akiknek nehéz emberi kapcsolatokat kialakítaniuk?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehéz, el sem tudom képzelni milyen lenne ha könnyen menne az ismerkedés és lennének ismerőseim, barátaim.2023. márc. 4. 20:10
1/9 anonim válasza:
Nekem szerencsére könnyű. Nincs vele baj?
2/9 anonim válasza:
Pacsi, hasonló vagyok én is. (F)
3/9 anonim válasza:
Ezek kétoldalú, kölcsönös dolgok. A nehezebben kapcsolatot teremtők kapcsolatai talán szorosabbak, mert jobban törekszenek a másik megismerésére és talán ritkábban érik őket csalódások.
4/9 anonim válasza:
Nekem nem nehéz. Nekem lehetetlen. :(
5/9 anonim válasza:
Szerintem a mai világban alapból nehezebb, mert zártabbak a közösségek. Persze a Facebook stb miatt könnyebb felületes ismeretségeket kötni, de igaz barátságokat egyre nehezebb. Hiába próbál az egyik ember nyitott lenni, ha a másik elutasító. Persze vannak nagyon extravertált emberek, akiknek 5 perc alatt sikerül, de azért ezek is inkább felszínes barátságok, ha valami rossz történik, akkor nem nyújtanak támaszt egymásnak.
Régen azért más világ volt, nem a telefonjukat nyomodták az emberek, amikor nem voltak épp ott az ismerőseik, most meg már nehéz valakivel szóbaelegyedni is, meg gyanakodva is néznek, ha valaki ismerkedni próbál idegenekkel.
6/9 anonim válasza:
Pedig paradox módon így működik, hogy nem számítanál rá de lesz olyan akit meglátsz és lebeszéled vele a csillagos eget 😀
7/9 anonim válasza:
Csak részegen vagyok képes gátlástalan szocializációra..
8/9 anonim válasza:
Ha neked nehéz akkor ajánlom figyelmedbe az online ismerkedést. Nem feltétlen társkeresést,hanem ismerkedést.
9/9 anonim válasza:
Kérdező én is példa vagyok nehezen alakítok emberi kapcsolatokat élőben és messziről csak netes barátaim vannak egy kevés . Az #5 nek viszont igaza van amit le irt hasonlóan gondolom én is 24/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!