Ha egy egyedülálló ember az otthonában meghal, általában mennyi idő múlva veszik észre?
Igen, első általában a munkahely.
Attól is függ, hogy mennyire fontos szerepet tölt ő be ott a munkahelyén...lehet h csak azt mondják..ha elérem vagy holnap bejön kibäszom.
Talán megpróbálnak 1-2-3 nap múlva hozzátartozót keresni, vagy esetleg kimennek a házához. De ez munkahelyfüggő is nagy mértékben.
Függ h milyen a kapcsolata a szomszédokkal...ha amúgy sem nagyon beszélnek és találkoznak akkor 1 hét is eltelhet.
Több esetről is hallottam általában 1 hét után törte rá a rendőrség az ajtót.
Ha nyugdíjas és a szomszédok nem összetartóak, hónapok is eltelhetnek.
Társasházban még az szokott feltűnni, hogy kellemetlen szag jön a lakásból (bomló holttest szaga, rettenetes büdös).
Gyerekkoromban az utca végén lakott egy néni, hozzá járt a lánya meg egy barátnője is hetente párszor, úgyhogy egy héten belül megtalálták, de nem azonnal és nem másnap.
Nemrég meg a mostani lakóhelyünkön történt, hogy felakasztotta magát egy férfi otthon, őt két-három héttel később találták meg, mert büdös volt a ház előtt, a postás hívott rendőrt azt hiszem, hogy nincs mozgás, meg büdös is van. A férfi amúgy vállakozó volt, nem nagyon kereste munkahelyi ügyben senki.
Sajnos pont nem is olyan is reg volt egy eset a mi utcankban.
Idos neni meghalt, 5 nap utan derult ki, ikerhazban lakott es a szomszedoknak tunt fel, hogy nem lattak mar napok ota.
Azt nem tudom, hogy volt-e barmifele furcsa szag igy, hogy azert legalabb 1 faluk kozos es eltelt par nap, de nekik lett gyanus, hogy nem lattak.
Csengettek, nem nyitotta ki, igy kihivtak a rendorseget, aztan derult ki.
Mentőtiszt hallgató vagyok. Egyik esetkocsis gyakorlatom alatt kihívtak panelben egy elhunythoz. 1 hete nem lehetett elérni, a lánya nem tudott bejutni a lakásába, kihívta a rendőröket akik betörtek és ott feküdt az ágyában a forró radiátor mellett.
Akkor jöttünk mi. Hát nem volt szép látvány. Mint a Walking Dead-ben a zombik kb úgy kell elképzelni.
Órák-napok-hetek-hónapok...
Felénk voltak ilyen magányos öregek, akikre hónapokig nem nézett rá senki. De hogy ilyenkor még a postásbak se tűnik fel, hogy nem tudja odaadni a nyugdíjat, én nem értem 😃 de ilyen ez. A lakók felfigyeltek egy idő után a bűzre, meg a sok légyre, és akkor betörtek a bácsihoz, és kiderült. Kb ilyen. Azért a többségről nagyon hamar kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!