Esetleg tudnátok tippet adni mit tegyek?
27 éves férfi vagyok, 4 évvel ezelőtt ért véget az első komolyabb kapcsolatom. Azóta próbálom találni a másik felem, de sajnos minden próbálkozásom kudarcba fullad.Egyszerűen nem jövök rá mit csinálok rosszul, még mielőtt valaki esetleg arra gondolna hogy azt fogja leírni keressek hasonló érdeklődésű lányt, megelőzöm mert direkt ilyen lányokat keresek. Egy-két napig elbeszélgetünk jobb esetben aztán utána ennyi volt. Meg nem is érzem azt sosem hogy az adott személy valóban komolyan szeretne velem ismerkedni.
Mi lenne a megoldás? annyira rossz a magány, sokszor vagyok szomorú és sírhatnékom van.
Szerintem nem csinálsz rosszul semmit.
Arra esetleg nem gondoltál, hogy nem vagy az esete a lánynak?
Mármint hogy a lány teljesen mást keres, más neki az ideális, a vonzó, a szimpatikus.
Ilyen velem is előfordult már, én ilyenkor csak udvariasságból válaszoltam, de nem igazán érdeklődtem, mert hitegetni sem akartam úgymond. Szerintem ez még mindig jobb megoldás, mint bunkón odaszólni valamit a fiúnak/férfinak.
12-es, előfordulhat nem tudom.
Esetleg kérdezzem meg tőle hogy szimpi vagyok e nekki egyáltalán?
A kérdés leírásban írtad, hogy nem vagy boldog, egy ideje magányos is vagy, illetve sokszor van sírhatnékod is.
Ergo nem vagy boldog egyedül.
Ha szingliként nem vagy boldog, nem érzed jól magad a saját bőrödben, akkor mégis hogy várhatod el, hogy egy lánynak majd tetszeni fogsz?
Általában az ember kisugárzásán is látszik, hogy milyen a hangulata, hogy érzi magát a saját bőrében és stb stb.
A szimpátiát, a vonzalmat nem lehet kierőszakolni egy másik emberből.
De az is lehet, hogy a lánynak tényleg nem vagy az este, mint azt már fentebb is leírták.
Szerintem is, jó/hasznos lenne, ha privátban küldenél a beszélgetésből. Akár az utolsó beszélgetéseteket, csak hogy lássuk, mi lehet a hiba/baj.
Nem ismerjük ugye egyik félt sem nyílvánvalóan, így semmi baj nem származhat a dologból.
Ha segítség, tanács kell, akkor írj bátran privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!