Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Esetleg tudnátok tippet adni...

Esetleg tudnátok tippet adni mit tegyek?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, 4 évvel ezelőtt ért véget az első komolyabb kapcsolatom. Azóta próbálom találni a másik felem, de sajnos minden próbálkozásom kudarcba fullad.Egyszerűen nem jövök rá mit csinálok rosszul, még mielőtt valaki esetleg arra gondolna hogy azt fogja leírni keressek hasonló érdeklődésű lányt, megelőzöm mert direkt ilyen lányokat keresek. Egy-két napig elbeszélgetünk jobb esetben aztán utána ennyi volt. Meg nem is érzem azt sosem hogy az adott személy valóban komolyan szeretne velem ismerkedni.

Mi lenne a megoldás? annyira rossz a magány, sokszor vagyok szomorú és sírhatnékom van.

okt. 9. 20:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
okt. 10. 11:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csinálsz rosszul semmit.

Arra esetleg nem gondoltál, hogy nem vagy az esete a lánynak?

Mármint hogy a lány teljesen mást keres, más neki az ideális, a vonzó, a szimpatikus.

Ilyen velem is előfordult már, én ilyenkor csak udvariasságból válaszoltam, de nem igazán érdeklődtem, mert hitegetni sem akartam úgymond. Szerintem ez még mindig jobb megoldás, mint bunkón odaszólni valamit a fiúnak/férfinak.

okt. 10. 11:56
 13/17 A kérdező kommentje:

12-es, előfordulhat nem tudom.

Esetleg kérdezzem meg tőle hogy szimpi vagyok e nekki egyáltalán?

okt. 10. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem jelent sokat, ha leírod, hogy csak irogatsz neki és ő nem kérdez. Komolyan mondtam, hogy másolj ide be egy beszélgetést. Ez az egész név nélküli, Senki nem tudhat meg semmit. Nincs kockázat. De a rossz kommunikáció máskülönben nem derül ki. Mert adhatunk mi itt általános tanácsokat, de amikor látjuk, hogy konkrétan hogyan kommunikálsz egy lánnyal, akkor simán lehet, hogy majd azt mondjuk itt többen is, hogy "ja, hogy erről van szó, azért ezt ne írd" , "így azért ne fogalmazz", "ilyen sokat ne írj" vagy bármi. Nem tudjuk mit rontasz el. Nem is biztos, hogy elrontasz valamit, de nem tudjuk. Még egyszer mondom, a lényeg a részletekben van!
okt. 11. 06:11
 15/17 anonim ***** válasza:

A kérdés leírásban írtad, hogy nem vagy boldog, egy ideje magányos is vagy, illetve sokszor van sírhatnékod is.

Ergo nem vagy boldog egyedül.

Ha szingliként nem vagy boldog, nem érzed jól magad a saját bőrödben, akkor mégis hogy várhatod el, hogy egy lánynak majd tetszeni fogsz?

Általában az ember kisugárzásán is látszik, hogy milyen a hangulata, hogy érzi magát a saját bőrében és stb stb.

A szimpátiát, a vonzalmat nem lehet kierőszakolni egy másik emberből.

De az is lehet, hogy a lánynak tényleg nem vagy az este, mint azt már fentebb is leírták.

okt. 11. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is, jó/hasznos lenne, ha privátban küldenél a beszélgetésből. Akár az utolsó beszélgetéseteket, csak hogy lássuk, mi lehet a hiba/baj.

Nem ismerjük ugye egyik félt sem nyílvánvalóan, így semmi baj nem származhat a dologból.

Ha segítség, tanács kell, akkor írj bátran privátban!

okt. 11. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
16: szerinted mi a kockázat abban, ha ide publikusan leírja az egyik beszélgetését? Komolyan érdekel.
okt. 12. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!