Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Esetleg tudnátok tippet adni...

Esetleg tudnátok tippet adni mit tegyek?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, 4 évvel ezelőtt ért véget az első komolyabb kapcsolatom. Azóta próbálom találni a másik felem, de sajnos minden próbálkozásom kudarcba fullad.Egyszerűen nem jövök rá mit csinálok rosszul, még mielőtt valaki esetleg arra gondolna hogy azt fogja leírni keressek hasonló érdeklődésű lányt, megelőzöm mert direkt ilyen lányokat keresek. Egy-két napig elbeszélgetünk jobb esetben aztán utána ennyi volt. Meg nem is érzem azt sosem hogy az adott személy valóban komolyan szeretne velem ismerkedni.

Mi lenne a megoldás? annyira rossz a magány, sokszor vagyok szomorú és sírhatnékom van.

okt. 9. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mondd el az utolsó eseted?
okt. 9. 20:46
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
felkiáltójel
okt. 9. 20:47
 3/17 A kérdező kommentje:
2. napja kezdtem el beszélgetni a lánnyal, de valahogy elég szűkszavú. Én kitartó vagyok, de alig ír vissza, de ez érthető hiszen dolgozik meg tanul. Viszont leláttamozta amit írtam neki de nem válaszol rá semmit.
okt. 9. 20:52
 4/17 anonim ***** válasza:

Próbálj meg nem "ajtóstól berontani a házba"!

Kelthet ez olyan érzést a hölgyeményben, hogy ki akarod sajátítani, tárgyiasítani akarod - és ezt (érthető okból) a legtöbb ember nem szereti (függetlenül attól, hogy milyen nemű)!

Hagyj neki lélegzetnyi időt, - hogy rendezni tudja a gondolatait!

okt. 9. 21:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy ne a neten ismerkedj? Bár nehezebb, szerintem sokkal eredményesebbtud lenni.
okt. 9. 21:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha leírnál néhány beszélgetést, abból tudnánk, hogy mi a baj. Amúgy semmi esély, hogy kitaláljuk mit rontasz el. A lényeg a részletekben van.
okt. 9. 21:29
 7/17 A kérdező kommentje:
Annyi történik hogy kérdezgetek tőle dolgokat válaszol is. Viszont ő nem igen kérdez tőlem semmit.
okt. 9. 21:36
 8/17 A kérdező kommentje:
5-ös, sokszor fordult már meg a fejemben ez a dolog hogy leszólítok valakit az utcán. Viszont leblokkolok ha oda kerülne a sor. Tehát az akaratom megvan, csak nincs meg hozzá a bátorságom.
okt. 9. 21:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne az utcán.

Munkahely, baráti kör, sport, hobbi, régi haverok, osztálytársak. Személyes kapcsolatokból, programokból próbálj indítani. Sok lány vár ilyen srácra, lépj ki az ajtón!

okt. 9. 22:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom írni, amit előttem mondtak:

ne online ismerkedj, hanem az offline világban, és lehetőleg ne az utcán, mert az aligha kellemes, komfortos bármelyik félnek is. Meg sokan eléggé, amúgy érthető módon, ilyen helyzetekben aligha bíznak meg a másikban a sok csalás és átvágás miatt.

Tudom, hogy nem könnyű, de érdemes lenne hobbik, sportok vonalán nyitni mások felé, ellátogatni neked szimpatikus programokra, tematikus klubokba (nem szórakozóhelyekre értettem), hátha ott megismersz valakit.

okt. 10. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!