Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha sokáig nincs együttlét,akko...

Ha sokáig nincs együttlét,akkor az meg viselheti az embert lelkileg?

Figyelt kérdés

Régóta vagyok egyedül,ahhoz szépen lassan,de végül hozzá szoktam

Eleinte nagyon rossz volt,kicsit később fizikailag is éreztem,hogy rossz egyedül,mostanra viszont már elfogadtam.

Intim kapcsolat 2 éve nem volt,nem érzem azt,hogy megviselne,viszont valami belül mégis piszkal..

Másra nem tudok gondolni,hogy ki okozhatja azt a rengeteg gondolkodást.

Azért gondolok erre,mert pár napja fordult meg a fejemben,hogy milyen régóta nem voltam senkivel

Fizikailag ennek lehet hatása?

Az milyen?

25N

szept. 26. 17:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Akit hanyagolnak az ja elkezd tonkremenni.
szept. 26. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
nem tudom van-e valós alapja, de több nőnél hallottam akik kiállhatatlanul viselkedtek a környezetükben másoktól hogy azért ilyen mert nincs megb*szva
szept. 26. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Pedig sem a szex, sem a dugás nem létfeltétel és egészséges embert mentálisan nem viselhet meg.

Magányos férfiak is elvannak, persze nekik a prosztata egészsége miatt szükséges a recska, ennyi.

szept. 27. 17:15
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

Nem igazán értem, mi értelme van leírni itt a saját megérzéseidet a témáról, vagy a feltételezéseidet.

Aki pedig tapasztalatot ír, azt lepontozni.

Kérdező: itt biztos lehetsz benne, hogy szinte mindenki csak idehasalt valamit.

Az a NŐ, aki NAGYON SOKÁIG egyedül van, testi tüneteket is kaphat a lelki problémák mellé.

szept. 27. 17:24
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
14: ne hazudj. Én vagyok az, aki 13 éve nem szexelt senkivel. Semmilyen testi, lelki tünetem nincs, makkegészséges vagyok pedig nemsokára betöltöm a 40-et. Sőt szerintem akkor lenne valami bajom, ha benne lennék egy kihűlt párkapcsolatban és olyannal kéne rendszeresen lefeküdnöm, akit nem kívánok igazán.
szept. 27. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

Mondom: KAPHAT!!!!

Nem kötelező, hogy kapjon. Mi lenne, ha előbb megértenéd az írást, és csak utána pontoznád???

Amúgy szex van? Magaddal.

szept. 27. 18:08
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
16: Százszor inkább magammal, mint egy olyannal, mint te. És nem, nem kaphat. Ez nem olyasmi, mint amikor valaki évekig nem alussza ki magát vagy nem eszik rendesen. A szex továbbra sem létszükséglet, egy egész életet le lehet élni nélküle boldogan.
szept. 27. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem kaphat senki semmilyen testi bajt attól hogy hogy nem szexel 😂
szept. 27. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:

17.: Szerintem te aszexuális lehetsz. Képzeld, az emberek nem egyformák. Sokan belebetegedhetnek a szexhiányba és a magányba.

Ne vetítsd ki mindenkire a saját hozzáállásodat, vérmérsékletedet.

okt. 16. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!