Ha sokáig nincs együttlét,akkor az meg viselheti az embert lelkileg?
Régóta vagyok egyedül,ahhoz szépen lassan,de végül hozzá szoktam
Eleinte nagyon rossz volt,kicsit később fizikailag is éreztem,hogy rossz egyedül,mostanra viszont már elfogadtam.
Intim kapcsolat 2 éve nem volt,nem érzem azt,hogy megviselne,viszont valami belül mégis piszkal..
Másra nem tudok gondolni,hogy ki okozhatja azt a rengeteg gondolkodást.
Azért gondolok erre,mert pár napja fordult meg a fejemben,hogy milyen régóta nem voltam senkivel
Fizikailag ennek lehet hatása?
Az milyen?
25N
Pedig sem a szex, sem a dugás nem létfeltétel és egészséges embert mentálisan nem viselhet meg.
Magányos férfiak is elvannak, persze nekik a prosztata egészsége miatt szükséges a recska, ennyi.
Nem igazán értem, mi értelme van leírni itt a saját megérzéseidet a témáról, vagy a feltételezéseidet.
Aki pedig tapasztalatot ír, azt lepontozni.
Kérdező: itt biztos lehetsz benne, hogy szinte mindenki csak idehasalt valamit.
Az a NŐ, aki NAGYON SOKÁIG egyedül van, testi tüneteket is kaphat a lelki problémák mellé.
Mondom: KAPHAT!!!!
Nem kötelező, hogy kapjon. Mi lenne, ha előbb megértenéd az írást, és csak utána pontoznád???
Amúgy szex van? Magaddal.
17.: Szerintem te aszexuális lehetsz. Képzeld, az emberek nem egyformák. Sokan belebetegedhetnek a szexhiányba és a magányba.
Ne vetítsd ki mindenkire a saját hozzáállásodat, vérmérsékletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!