Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan 42 éves férfiról akinek soha nem voltak haverjai,barátnői?

Figyelt kérdés
szept. 8. 19:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez van.Az ő dolga.
szept. 8. 19:59
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ hogy nem akar vagy nem tud szerezni.
szept. 8. 19:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem tud
szept. 8. 20:02
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Hááát nem tudom. Még így is nagyon sok mindentől függ. Simán lehet hogy nem jó társaságban keresgél. De ha valaki így boldog akkor így boldog, sok embernek nem is hiányoznak. Ha viszont zavarja hogy nincsenek barátai/barátnői akkor egy dolgot lehet tenni: kimozdulni.
szept. 8. 20:06
 5/21 anonim ***** válasza:
15%

Akkor ezek szerint még szűz? Hát, valahol sajnálom, mert nem tudja mit veszít. Egy dögös csajt megkurni a legklasszabb dolog a világon. Szorosan utána a második legklasszabb dolog egy kevésbé dögös,de azért egy kedves, aranyos csajt megkurni. A harmadik legklasszabb dolog meg egy nőt orgazmus közben látni. :)

Testi fogyatékosság rol van itt szó vagy inkább lelkirol?

szept. 8. 20:07
 6/21 Senior Séf ***** válasza:
39%
Egyre több ilyen lesz. A telefonján nő fel, sohasem tanulja meg a normális emberi kommunikációt, és elmagányosodik.
szept. 8. 20:14
 7/21 A kérdező kommentje:
Lelki
szept. 8. 20:14
 8/21 A kérdező kommentje:
Amikor 14 éves voltam nem volt telefon
szept. 8. 20:15
 9/21 anonim ***** válasza:
85%

Most esett le hogy magadról beszélsz. Oké szóval itt vagy 42 évesen, és akarsz kapcsolatot és haverokat.

Egy rohadt egyszerű dolgod van. Gyűjts össze egy listára azokat a dolgokat amiket szeretsz csinálni.

Mit tudom én mondok egy példát :

Szereted az állatokat. Akkor menj el egy olyan helyre ahol hasonló érdeklődési körű emberek vannak. Máris lesz egy közös téma.

De egy dolgot mindenképp csinálj: Hagyd abba a gyakorizást egy időre és a való világban találj ismerősöket

szept. 8. 20:20
 10/21 anonim ***** válasza:
29%
Én szóról szóra ugyanez vagyok mint a kérdező, és autista is vagyok és még szűz. Egyszerűen csak a bántások és megaláztatások jutottak nekem mindenhol. Egy igazi betegség vagyok a világon akinek nem kéne léteznie.
szept. 8. 20:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!