Megvan mindenem ami egy normális,átlagos élethez kellhet(ház,autó,nincs hitelem,gondom) Mégis öngyilkos gondolataim vannak.Utálom magam,az életem mindent.Remek szüleim vannak, csak miattuk nemtettem még meg.?
Figyelt kérdés
1 "barátom" van ,de mellete mindig utánfutónak érzem magam (helyesebb,gazdagabb)rajta és a szüleimen kívül senkim sincs.Valószínűleg egyedül kellene leélnem az életem barátnő,társ nélkül sajnos a sors megvert odalent (12 cm es nemiszerv)ami miatt kialakult az önbizalomhiányom tehát nőkhöz szólnisem merek kb.
23 évesvagyok mostmég "jólvagyok" jelenleg a szüleimmel élek de hamarosan elköltözöm és egyedülleszek,amitől borzasztóan parázok.Hogyan lehet boldogan,boldogabban élni egyedül,barátok,barátnő nélkül az életet?
aug. 23. 19:36
11/17 hgwell válasza:
Pénisznövelő van és dobjad rá a krémet kilóval meg edd a kalciumot és néha 3 naponta vegyél be fél kamagra adagot azzal 1 év múlva 23 leszel és nem kell csuggedned. Egyébként a te helyedben én biztosan megolnem magam. Én 11 centivel is boldogan elem az életem a siggemben és az aranyér krém hidd el nem használ. 11cm aranyér arra még ráülni sem tudsz csak futkosol a ház körül és fújtatsz miközben azt ordítják: ,, figyeld mindjárt bekakil!"
12/17 A kérdező kommentje:
:) viccesvagy
aug. 23. 21:15
13/17 hgwell válasza:
Na ugye! Aztán jön valami! Túró meg Dúló! Hidd el, apuci tudja kinek mitől kell igazán majd félni. Fentről néz rám nemsokára májrákkal ha nem hat módosult faxkrém amivel kilőheti a magját valakinek. Apuci odafent is egyedül él és vigyáz ránk és biztosan jó nagyok a krumplit ha ennyi embert etet meg vele! Én hiszek benne! Nekem is nagyok a krumpliaim csak az enyémből nem eszik senki sem! Kenegesd bátran de azért érdeklődj az ápolónőktől félősen, hogy milyen lehet a mellékhatása ha megakarod növesztett! ;)
14/17 hgwell válasza:
Egyébként sokkal szebb játékháborús esemény van a levegőben közelgöben ahol a Tornádó elbújhat az emberevőkkel szemben, és hidd el hogy én nem akarok segíteni 10 év múlva senkinek azért, hogy kapjon egy falatot.
15/17 A kérdező kommentje:
Veledse szivesen találkoznék
aug. 23. 21:35
16/17 anonim válasza:
Túl gyerekes vagy + ahogy fogalmazol. Élj még pár évet és másképpen nézel majd mindent, talán.
17/17 anonim válasza:
Az a gond, hogy nem megfelelő barátod van, keress mást, akivel igazi tárasnak érzed magad és nem utánfutónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!