Szerintetek jól tettem?
Leépítettem az összes kapcsolatomat, viszont nem tudom, hogy szerezhetnék újakat...
Azért döntöttem így, mert én szeretnék változtatni az életemen, ezek az emberek meg totál mások, mint amilyenek mellém kellenének. A személyes kapcsolattartáshoz lusták, ha mégis megtörténik,akkor a közös program az ájulásig ivás (többek közt ebből lépnék ki...), értelmes dologra nem lehet rávenni egyiket sem. Továbbá baromi önzőek...Egy ideig elvoltam ebben a közegben, nem jól, de elvoltam, viszont besokalltam. Egy a bajom, elhagyva ezt lényegében egyedül maradtam és ez eléggé frusztráló.
Ha úgyis változtatni akarsz az életeden, kezdj bele valami új dologba.
Új hobbi, valami tanulás (pl. nyelv), esetleg önkénteskedés valahol. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, lehetnek új, norális barátaid, és valami hasznos és/vagy szórakoztató dolgot is csinálhatsz, így nem esel vissza a régi szokásaidba.
Szia! Én is így tettem. A "barátaim" csak elvárták, hogy én mindig érjek rá, de ők soha nem mozdultak meg. Mindig én utazzak, még babával is, pedig ezerszer elhívtam őket magunkhoz (60km, nem nagy táv). Ha pedig nem értem rá, ment a sértődés. Egyszerűen eltűntem és kész. Egyik csaj írt, hogy miért, leírtam neki az okát és ennyiben maradt a dolog. Senkit nem érdekel.
Amikor elhagyott a férjem, akkor az általa megismert embereket is kiraktam az életemből. Egyvalaki keres mai napig, ő el is jött hozzám, én is hozzá.
Saját testvéremmel nem beszélek, miután azt kívánta, hogy vetéljek el, mint ahogy ő anno, legalább megtudnám milyen volt neki. Nos, a kapcsolatunk évekig csak egy nagy feszültség volt.
Nem szabad olyan emberekkel körbe venni magad, akik lehúznak vagy nem érzed magad jól velük, illetve egyoldalú az egész.
Most én is kicsit egyedül érzem magam ebből a szempontból, munkahelyen igyekszem nyitni, sikertelenül. Alakul egy kapcsolatom hónapok óta, de az embernek azért kellenek a barátok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!