LMBTQ személyként hol lehet hasonló barátra találni?
Keresztény, budapesti meleg férfiként írom Neked, hogy nem egyszerű barátot találni. Főleg ha emberi értékek is fontosak, mert ma a testiség mindent beelőz és már a második privátban a méretek jönnek elő.
Évek tapasztalata ,sajnos :(
F/ Bp
Attól, hogy valaki meleg, még lehet vallásos, sőt, nemzeti érzelmű is. A természet rendjével szembemenő, a világot a sarkából kiforgatni akaró, embert-istent-világot nem tisztelő emberek ugyancsak jelen vannak a heteroszexuálisok között, és éppígy vannak "rendes" emberek a melegek között is.
A társkeresőkön a többség valóban csak szexpartnert keres, de vannak kivételek (főleg a Romeón), és hát rajtunk múlik, hogy többen vagy kevesebben képviseltetjük magunkat ilyen helyeken. Regisztrálj mondjuk Romeóra, megmaradhat az anonimitásod (nem kell saját képet feltöltened), nézz szét, hátha találsz valakit, aki érdekes lehet, vagy fordítva.
Egyébként én 32 éves debreceni meleg vagyok, és bár nem vagyok keresztény, ateista sem, és nem a progresszív istenkáromló fajta Pride-on vonagló díszb.zi vagyok. Ha téged vagy mást esetleg érdeklek, írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!