Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » LMBTQ személyként hol lehet...

LMBTQ személyként hol lehet hasonló barátra találni?

Figyelt kérdés
Ha nem budapesti vagyok. És még keresztény is. Mivel az LMBTQ embereket inkább elítélik vallási körökben, így általában kevesen hívők közülük. Mit javasolnátok, hol keressek barátokat? Középkorú vagyok. Volt egy interjú Sipos Lilla focistával, hogy ő a mostani párját Tinder-en ismerte meg. De én ilyen helyekre nem merek felregisztrálni.

aug. 11. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Ebbben nincs semmi gyűlölet. Az lmbt-sek azok, akik provokálják a bélés embereket. Ebből van a többségnek nem kicsit ELEGE!!
aug. 12. 01:43
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, az aromantikusság egy irányultság, nem probléma/rendellenesség, és semmi köze az autizmushoz. Hol néztél utána, hogy ilyeneket találtál?
aug. 12. 02:35
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Keresztény, budapesti meleg férfiként írom Neked, hogy nem egyszerű barátot találni. Főleg ha emberi értékek is fontosak, mert ma a testiség mindent beelőz és már a második privátban a méretek jönnek elő.

Évek tapasztalata ,sajnos :(

F/ Bp

aug. 12. 05:06
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Majd 70 evesen az oregek otthonában fogunk baratkozni amikor nem az fog szamitani hogy a masik hogy nez ki
aug. 12. 08:21
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem, az öregek otthonában is számít majd ! Akinek kevesebb a foga, az lesz a nyerő....praktikus okokból :/
aug. 12. 11:16
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
Aki 70 evesen is csak a szexre megy annál valami baj lehet a toronyba
aug. 12. 11:23
 17/18 A kérdező kommentje:
#13-as ez szomorú. :(
aug. 12. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
41%

Attól, hogy valaki meleg, még lehet vallásos, sőt, nemzeti érzelmű is. A természet rendjével szembemenő, a világot a sarkából kiforgatni akaró, embert-istent-világot nem tisztelő emberek ugyancsak jelen vannak a heteroszexuálisok között, és éppígy vannak "rendes" emberek a melegek között is.

A társkeresőkön a többség valóban csak szexpartnert keres, de vannak kivételek (főleg a Romeón), és hát rajtunk múlik, hogy többen vagy kevesebben képviseltetjük magunkat ilyen helyeken. Regisztrálj mondjuk Romeóra, megmaradhat az anonimitásod (nem kell saját képet feltöltened), nézz szét, hátha találsz valakit, aki érdekes lehet, vagy fordítva.

Egyébként én 32 éves debreceni meleg vagyok, és bár nem vagyok keresztény, ateista sem, és nem a progresszív istenkáromló fajta Pride-on vonagló díszb.zi vagyok. Ha téged vagy mást esetleg érdeklek, írhat.

aug. 16. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!