Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » LMBTQ személyként hol lehet...

LMBTQ személyként hol lehet hasonló barátra találni?

Figyelt kérdés
Ha nem budapesti vagyok. És még keresztény is. Mivel az LMBTQ embereket inkább elítélik vallási körökben, így általában kevesen hívők közülük. Mit javasolnátok, hol keressek barátokat? Középkorú vagyok. Volt egy interjú Sipos Lilla focistával, hogy ő a mostani párját Tinder-en ismerte meg. De én ilyen helyekre nem merek felregisztrálni.

aug. 11. 20:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Most barátkozni vagy párt keresni?

Amúgy itt is lehet, nekem már mindkettő sikerült.

aug. 11. 20:36
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Keresztények a melegekért (KerMel) mozgalmat ismered? Keresd fel őket, hátha szerveznek közösségi programokat!
aug. 11. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Én aromantikus aszexuális vagyok, nekem írhatsz nyugodtan szívesen barátkozok. 19L
aug. 11. 20:47
 4/18 A kérdező kommentje:

#2 erről még nem hallottam, megnézem. A Mozaik közösséget ismerem, de vidékiek számára csak on-line videós meeting közösség van, abban nem szeretnék részt venni (nem bízom az internet biztonságban).

#1 nekem még nem sikerült itt senkivel megismerkedni, inkább hasonló korút keresek. Párkapcsolat, hogy összejöjjön arra elég kis esélyt látok, egy jó baráttal is beérem bőven.

aug. 11. 20:54
 5/18 A kérdező kommentje:
Kedves #3-as, aszexuálisról már hallottam, aromantikusról még nem (utána kellett keresnem neten). Autista/aspergeres is vagy esetleg és ebből adódik, vagy trauma ért (rossz családi körülmények), hogy ez kialakult? Mert ez nagyon ritka lehet egyéb esetben, szerintem. Mondjuk a mai fiatalok, amin felnőnek, nem csodálom, hogy sokféle probléma kialakul náluk.
aug. 11. 21:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ö. Nem 💀💀Van érzelmi igényem, de nem szexuális es nem romantikus értelemben
aug. 11. 21:43
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Nyugat-Európában.
aug. 12. 00:33
 8/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem fideszes vagyok, hanem normális ember, aberráltságok és rendellenességek nélkül. Ennyi. Ez a baj a lipsiagyúakkal. Nem tudják elhinni, hogy még a dekásol 90%-a is undorodik az lghdmi+tól. Pedig így van. Ebben az országban még a momentumosok egy kisebbsége is utálja a búzákat,pedig annál melegebb párt tényleg nincs.
aug. 12. 01:16
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

#8.

Akkor mit keresel itt? Veszekedni jöttél? Elegem van, hogy szítja mindenki a gyűlöletet. Ez aztán tényleg "hazafias" mentalitás.

Ne provokáld a többi embert.

aug. 12. 01:26
 10/18 anonim ***** válasza:
72%

#8.

Mert ugye a homoszexualitás az aberráció, igaz? Ezaz, jól csinálod, gyűlölj mindent és mindenkit, keserítsd meg az életüket, ahogy csak tudod, és akkor talán elfelejted, hogy milyen szánalmas életed van.

aug. 12. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!