Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem büntetik a cégeket,...

Miért nem büntetik a cégeket, ha az állásinterjún közlik, hogy más munkára hívták be, mint amit meghirdettek?

Figyelt kérdés

Ez azonkívül hogy megtévesztés még inkorrekt is.

Miért kell ennyire visszaélni a munkaerő többlettel?

júl. 29. 09:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
48%
Na, ezek a helyek a hozzád hasonlóknak köszönhetők.
júl. 29. 16:12
 12/48 A kérdező kommentje:

Mert miért?

És miért lenne 12 órás munkaidő, ha más szerint is büntetni kéne a cégeket az ilyen átverések miatt? Nem értem az okfejtéseiteket.

júl. 29. 17:51
 13/48 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert csak itt nagy a szád, egyébként igen picike, ha tényleg meg kellene szólalni.
júl. 29. 18:08
 14/48 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, te az a fajta troll vagy, aki a munkavállalókat szokta cs*szegetni, hogy azért vannak elpofátlanodva a cégek, mert hagyják magukat, ráadásul mivel tömegesen hagyják magukat, ezért már "hála nekünk" annak sincs értelme, ha egy két ember feláll nekik?
júl. 29. 18:21
 15/48 anonim ***** válasza:
64%
Én látok értéket, ezekben a "bátor" megmondó "emberekben", akik "megmondják a munkavállalók szemébe", hogy "milyen gyávák." Annyira jó katonák lennének. ;) Oda úgyis bátor emberek kellenek. :P
júl. 29. 18:58
 16/48 A kérdező kommentje:
Nem ez az első munkavállalókat cs*szegető troll, akivel találkoztam. Ugyanezt tolták, hogy "Ez mind azoknak a munkavállalóknak a hibája, akik nem állnak ki magukért, és a gyávaságukkal kiváltották a cégekből az elpofátlanodást." Mind el is k*ssolt, amikor megkapták a kérdést, hogy miért is volt rabszolgatörvény. Ez a troll itt egy gyengébb gagyibb változat, tőle meg sem kellett ezt kérdezni. Elk*ssolt anélkül is. 🥱
júl. 29. 19:10
 17/48 anonim ***** válasza:

Nem elég, hogy gyáva vagy, még a szádat se tudtad kimosni.

Igazából mi az, amit meg tudsz oldani?

júl. 29. 22:52
 18/48 anonim ***** válasza:
Te viszont nagyon bátor vagy. Nem is értem miért nem kaptál még behívót. Oda bátrak kellenek. :)
júl. 29. 23:27
 19/48 anonim ***** válasza:
53%

#17 Én ismerek ilyeneket, akik fellázadtak a főnöküknek, vagy ott hagyták mert nem tűrték ami van. A többségük vagy félévig nem talált munkát.

Ha már nagy arccal tolod itt a cégek elleni izgatást, vállalod a felelősséget azokért is, akik az ilyen hülye lázításnak engedve nem találnak munkát?

júl. 29. 23:33
 20/48 anonim ***** válasza:

Nem.

Igazából rendes ember két dolgot csinálhat:

- vagy bátran kiáll magáért az életben is. Ez az egyik lehetőség.

- vagy, ha inkább a békét szereti, akkor pedig elviseli, hogy néha bizony ilyen is előfordulhat, hogy kihasználják.

DE az nem tisztességes dolog, ha itt, névtelenül hőzöngesz, várod, hogy majd jön valami balek, aki harcol érted és helyetted - de az életben meg te vagy a nyuszika, aki meg se mer mukkanni.

Az ilyet úgy hívják, hogy fotelhuszár, és mindenki utálja!

Tehát akkor elsőnek azt döntsd el, hogy tisztességes ember vagy-e.

júl. 29. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!