A karatés gyerekbántalmazónak hogy volt több nője is?
Ne add fel!!! Én hiszek benned Ben! Tényleg egyszerű a képlet. Szerinted mi fog bejönni több nőnek? Az én hülye - és picit morbid - humorom, vagy a te panaszkodásod?
Szerintem még úgy is tudni fogod erre a választ, hogy látod milyen gyenge, erőltetett, szar humorom van..... :D De még ez is vonzóbb, mint a panaszkodás.
Mert karate oktató volt, valószínűleg jó fizikummal, állóképességgel, ami általában magabiztossággal is párosul. Ez pedig imponál a nőknek, ha egy férfi domináns jellem, meg tudja őket védeni ha szükség van rá. Oktatóként pedig ki is használhatta a helyzetet, hogy fiatal, tapasztalatlan, védtelen lányokat cserkészhetett be, udvarolhatott nekik, kivételezhetett velük, kérkedhetett a harcművészeti tudásával.
Gondolom te nem nézel ki jól, nem vagy jóképű és sportos, nem vagy sikeres a szakmádban, nincs önbizalmad, nem is kerülsz úgy nők társaságába hogy imponálhass nekik a viselkedéseddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!