Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek szintén lefőtt a kávé...

Akinek szintén lefőtt a kávé párkapcsolatok terén, hogyan barátkozik meg a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én például sehogy. Akiket keresek és meglenne velük a kémia, azok már elkeltek 30 éves korukra, mert időben találnak valakit.

Nem tudok "akárkivel" összejönni. Bárki, aki intellektuálisan és érzelmileg jó lett volna, az már máshol van. A gimi, de legkésőbb egyetem/főiskola után orbitális mázli kell, hogy ilyen embert lehessean találni.

A Tinderen és társain javarészt a sablono tucatemberek vannak, eddig egyetlen olyan matchem volt akivel volt közös érdeklődés (művészetek), de ő meg úgy volt vele, hogy nem szeretné folytatni.

Van más is, aki ilyen cipőben jár?

júl. 14. 10:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
9 éve vagyok együtt párommal, és ő a harmincas évei végére feladta a párkeresést. Váratlanul jelentem meg az életében. Alig veszekszünk, minden rendben van köztünk. A teljes magányból és keserűségből rángattam vissza. Soha ne add fel kérdező! Nem életkortól függ! Sokszor belefut az ember rossz kapcsolatokba. De ezekből is lehet tanulni, mint mindenből.
júl. 14. 15:49
 32/39 anonim ***** válasza:
#30 mondjuk 20 éve lehet könnyebb volt nekem 14 ével ezelőtt is volt néhány nőnél sikerem mondjuk akkor még nem igazán volt tinder és társai hanem suliban ismerkedtünk. Mondjuk akkor csak soványabb voltam de az arcom nem volt helyes. Ma már számomra esélytelen.
júl. 14. 15:55
 33/39 anonim ***** válasza:
Én 50 vagyok és nem keresek. Akik tetszenek, azoknál nincs esélyem, a többi meg nem vonz.
júl. 14. 19:52
 34/39 anonim ***** válasza:

"Csak többen mozdulnak ki. Sok embernek mondják a rokonok vagy 1-2 barát, hogy gyere menjünk strandra, sok pasi és csaj van ott....őszintén...fog történni bármi? Nem. Attól, hogy strand a külsőd nem változik és az emberek sem lesznek nyitottabbak, és nem fogsz tetszeni ugyanúgy senkinek."

Nevetni fogsz de sok esetben összejöveteleken (bulikban, klubokban, táborokban, rendezvényeken) ismertem meg a legtöbb embert, egyik adja a másikat, most nem kifejezetten ismerkedés hanem minden, na és persze a munkahelyek. Ezek évtől, évszaktól függetlenek.

júl. 15. 04:58
 35/39 anonim ***** válasza:

Voltak kapcsolataim, de hét éve nincs senkim. Próbálkoztam,de nem megy ma már sajnos,egyszerűen.

Így megittam egy nagy adag " lexarom vodkát " és kb fél éve unott képpel átnézek mindenkin, semmi jelét nem adom sehol az érdeklődésnek.

Láss csodát, amióta ez van, rengeteg jelet kapok,sokan néznek,szemeznek,sőt idegenek is odajönnek ezzel - azzal, kérdezni stb.

De már annyira megszoktam egyedül, hogy lehet, képtelen lennék akárcsak rámosolyogni valakire.

F

júl. 15. 05:20
 36/39 anonim ***** válasza:

"Én például sehogy"

Vettük észre. Sok inceltársadhoz hasonlóan. Pedig az a nagy büdös helyzet, hogy három lehetőséged van:

- vagy alább adsz az elvárásaidból

- vagy nagyon nagy szerencséd lesz

- vagy maradsz egyedül, opcionálisan kontraproduktív panaszkodással. (Ugye megvan, hogy ez óriási turn-off a nők körében?)

júl. 15. 22:43
 37/39 anonim válasza:
Talán többet sírok, hallgatom a csöndet, csak figyelem, hány rétege van még a befelé fordulásnak, lecsöndesülésnek.
júl. 17. 15:40
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem érzem úgy, hogy lefőtt a kávé, még csak 30 vagyok, utálom is ezt a kifejezést, de én is azt érzem, hogy nagyon nehéz... Eddig sose volt senkim, javarészt mert nem is kerestem, nem akartam egyszerűen, tökéletesen elvoltam egyedül. Egy ideje aktívan is keresek, de borzasztó nehéz. A munkán kívül ritkán járok el máshova, így online lenne a legjobb, de a társkeresőktől egyelőre eléggé ódzkodok, túl direkt, túl felszínes, és mű az egész...Vannak még egyéb ötleteim, helyek, ahol online is tudok próbálkozni, de igyekszem magam motiválni, hogy több helyre, programra járjak el, csak ez részemről mindig nagyon nehéz. 😄 Persze időről időre inkább elengedném az egészet, főleg csalódások után, nagyon be tudok fordulni és zárkózni sokszor, de aztán mindig felülírja ezt a gondolatot az, hogy dehogy fogom én ilyen hamar feladni, nem túl görcsösen, de igenis próbálkoznom kell. Aztán ha nem lesz semmi eredménye, ez van, de legalább tettem valamit az ügy érdekében, és nem törődtem bele a helyzetbe.

N

júl. 17. 19:34
 39/39 anonim válasza:

Az emberek többsége főiskolán, egyetemen (pláne gimiben!) nem talál (hosszútávú) párra, 19-20 évesen még nagyon fiatal, nem köteleződik el.

Az, hogy valakinek nem lesz partnere, csak akkor dől el, ha feladja.

júl. 21. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!