Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek szintén lefőtt a kávé...

Akinek szintén lefőtt a kávé párkapcsolatok terén, hogyan barátkozik meg a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én például sehogy. Akiket keresek és meglenne velük a kémia, azok már elkeltek 30 éves korukra, mert időben találnak valakit.

Nem tudok "akárkivel" összejönni. Bárki, aki intellektuálisan és érzelmileg jó lett volna, az már máshol van. A gimi, de legkésőbb egyetem/főiskola után orbitális mázli kell, hogy ilyen embert lehessean találni.

A Tinderen és társain javarészt a sablono tucatemberek vannak, eddig egyetlen olyan matchem volt akivel volt közös érdeklődés (művészetek), de ő meg úgy volt vele, hogy nem szeretné folytatni.

Van más is, aki ilyen cipőben jár?

júl. 14. 10:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
A kave meg soha nem fo le, vagy teszek fel masikat,ahogy az 5-os irja 😁
júl. 14. 11:27
 12/39 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen jöttem rá hogy lefőtt sosem voltam helyes ez már bőven elég hogy egyedül maradjak most 27 vagyok és még szűz is vagyok. Inkább a szex hiányzik de párkapcsolat nélkül meg vagyok.
júl. 14. 11:40
 13/39 anonim ***** válasza:

Ilyen konkrétan nincs.

Azt veszem észre, hogy akik totál sikertelenek 20-as éveikben azoknál ez ritkán változik idősebb korban is.

Több kapcsolatom is volt. 36 évesen szakítottam, utána megismertem ismét valakit aki szintén nem sokkal előtte szakított.

Csak a kor miatt nem maradnak együtt az emberek ha amúgy boldogtalanok és pocsék a kapcsolat. (ritka az ilyen)

júl. 14. 12:34
 14/39 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy nem dobálózunk féligazságokkal, hogy ne kelljen szembenézni a saját hiányosságainkkal
júl. 14. 12:53
 15/39 anonim ***** válasza:
#13 ilyenkor mit lehet tenni mondjuk nem lehet csatlakozni valamilyen közösséghez vagy rendhez hogy ne legyen az ember ennyire egyedül?
júl. 14. 13:02
 16/39 anonim ***** válasza:
Itt a nyár és ugyanúgy megy a szenvedés mint télen!
júl. 14. 14:04
 17/39 anonim ***** válasza:

tél vagy nyár....attól még nem szépülnek meg az emberek...és nem változnak.

barátok új ismerősök sem lesznek májusról júliusra...

Csak többen mozdulnak ki.

Sok embernek mondják a rokonok vagy 1-2 barát, hogy gyere menjünk strandra, sok pasi és csaj van ott....őszintén...fog történni bármi? Nem. Attól, hogy strand a külsőd nem változik és az emberek sem lesznek nyitottabbak, és nem fogsz tetszeni ugyanúgy senkinek.

Akik télen klubbokban nem akartak veled ismerkedni nyáron sem fognak

júl. 14. 14:34
 18/39 anonim ***** válasza:
Ugynmar 17. A szépség relatív. Mindenki szép valakinek. Magamról pl nem vagyok valami nagy véleménnyel, sosem voltam, egyedül annyi, hogy fiatalon jó alakom volt, meg hosszú, termeszetes vörös hajam. Ahogy idősebb lettem, az alakom változott, a hajam megfakult. Mégis majdnem 40 voltam, amikor megismerkedtem a férjemmel, akivel ma már 12 éve együtt vagyunk és ő bizony gyönyörűnek lát. Bizony, a fakó hajammal, a rancaimmal, a pocakommal, a bicegő járatokkal. Nem nagyon múlik úgy el nap, hogy ne mondaná, milyen szép es/vagy csinos vagyok. Onnantól meg olyan mindegy, hogy a tükör szerint nem így van, a szeme a lényeg, abban bomba nőnek látom magam.
júl. 14. 14:41
 19/39 anonim ***** válasza:

#17 Ha ilyen kedvvel mész a strandra, tényleg nem fog változni semmi. Ki akar barátkozni egy savanyúsággal?

Én azt veszem észre ott, ha strandolok, sokan vannak, akik jól érzik magukat. Lehet egymásra mosolyogni, visszadobni nekik a labdát, ...esetleg odadobni nekik.

Nincs senkinek a homlokára írva, hogy ő lesz életed párja. Nyitott szívvel kell járni, kicsit örülni mások örömének! Hidd el, ha adsz, kapni is fogsz előbb-utóbb.

júl. 14. 14:48
 20/39 anonim ***** válasza:

Itt a nyár?

Észre sem vettem :)

Szerintem vannak akiknek mindenhol sikerül ismerkedniük, és vannak akiknek sehol sem. Óriásit dob egy előnyös külső, ahogy mindenhol. Szomorú srác de jól néz ki...jajj de aranyos..., szomorú srác de ronda - szerencsétlen... :)

Függetlenül attól, hogy strand vagy egy síparadicsom, ugyanúgy a külső az első, semmi nem változik attól, hogy hol vagy. Sajnálom.

júl. 14. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!