Akinek szintén lefőtt a kávé párkapcsolatok terén, hogyan barátkozik meg a helyzettel?
Én például sehogy. Akiket keresek és meglenne velük a kémia, azok már elkeltek 30 éves korukra, mert időben találnak valakit.
Nem tudok "akárkivel" összejönni. Bárki, aki intellektuálisan és érzelmileg jó lett volna, az már máshol van. A gimi, de legkésőbb egyetem/főiskola után orbitális mázli kell, hogy ilyen embert lehessean találni.
A Tinderen és társain javarészt a sablono tucatemberek vannak, eddig egyetlen olyan matchem volt akivel volt közös érdeklődés (művészetek), de ő meg úgy volt vele, hogy nem szeretné folytatni.
Van más is, aki ilyen cipőben jár?
Ilyen konkrétan nincs.
Azt veszem észre, hogy akik totál sikertelenek 20-as éveikben azoknál ez ritkán változik idősebb korban is.
Több kapcsolatom is volt. 36 évesen szakítottam, utána megismertem ismét valakit aki szintén nem sokkal előtte szakított.
Csak a kor miatt nem maradnak együtt az emberek ha amúgy boldogtalanok és pocsék a kapcsolat. (ritka az ilyen)
tél vagy nyár....attól még nem szépülnek meg az emberek...és nem változnak.
barátok új ismerősök sem lesznek májusról júliusra...
Csak többen mozdulnak ki.
Sok embernek mondják a rokonok vagy 1-2 barát, hogy gyere menjünk strandra, sok pasi és csaj van ott....őszintén...fog történni bármi? Nem. Attól, hogy strand a külsőd nem változik és az emberek sem lesznek nyitottabbak, és nem fogsz tetszeni ugyanúgy senkinek.
Akik télen klubbokban nem akartak veled ismerkedni nyáron sem fognak
#17 Ha ilyen kedvvel mész a strandra, tényleg nem fog változni semmi. Ki akar barátkozni egy savanyúsággal?
Én azt veszem észre ott, ha strandolok, sokan vannak, akik jól érzik magukat. Lehet egymásra mosolyogni, visszadobni nekik a labdát, ...esetleg odadobni nekik.
Nincs senkinek a homlokára írva, hogy ő lesz életed párja. Nyitott szívvel kell járni, kicsit örülni mások örömének! Hidd el, ha adsz, kapni is fogsz előbb-utóbb.
Itt a nyár?
Észre sem vettem :)
Szerintem vannak akiknek mindenhol sikerül ismerkedniük, és vannak akiknek sehol sem. Óriásit dob egy előnyös külső, ahogy mindenhol. Szomorú srác de jól néz ki...jajj de aranyos..., szomorú srác de ronda - szerencsétlen... :)
Függetlenül attól, hogy strand vagy egy síparadicsom, ugyanúgy a külső az első, semmi nem változik attól, hogy hol vagy. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!