Akinek szintén lefőtt a kávé párkapcsolatok terén, hogyan barátkozik meg a helyzettel?
Én például sehogy. Akiket keresek és meglenne velük a kémia, azok már elkeltek 30 éves korukra, mert időben találnak valakit.
Nem tudok "akárkivel" összejönni. Bárki, aki intellektuálisan és érzelmileg jó lett volna, az már máshol van. A gimi, de legkésőbb egyetem/főiskola után orbitális mázli kell, hogy ilyen embert lehessean találni.
A Tinderen és társain javarészt a sablono tucatemberek vannak, eddig egyetlen olyan matchem volt akivel volt közös érdeklődés (művészetek), de ő meg úgy volt vele, hogy nem szeretné folytatni.
Van más is, aki ilyen cipőben jár?
21
Hülyeség. Egy férfinek is ugyanúgy lesznek "rajongói." Tudod, van akinek Brad Pitt jön be, van akinek még John Malkovich
27
Konkrétan ezert: "így van de egy férfinak aki nem néz ki jól nagyon kevés esélye van kapcsolatra viszont egy hasonló nőnek sokkal nagyobb eséllye van kapcsolatra erre akartam rá mutatni az előző válaszban is."
Pont ugyanakkora esélye van a férfinek. Sőt, inkább több, mert te oda mehetsz egy nőhöz ismerkedési céllal, de biztos, hogy egy nő se megy oda egy férfihoz
29
20 évet dolgoztam vendeglatasban. Hidd el, Quasimodot se mindenki küldte el. Ha Esmeralda ment oda egy pasihoz, annak 99%-ban rövid páros wc látogatás volt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!