Mennyire lenne szánalmas prostituálthoz menni azzal a szándékkal hogy valakivel összebújjak és úgy érzem szeret?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szeretne, ez egyértelmű, de nagyon jó lenne valaki más közelségét érezni.2024. júl. 8. 19:36
32/32 anonim válasza:
Nekem sikerült olyan prostit kifognom, aki megérezte, hogy mire van szükségem, és szex után összebújt velem, kérés nélkül.
Én személy szerint undorító vagyok a nők számára, de jó érzés volt egy nő közelségét érezni, még ha tudtam is, hogy nem is vonzódik hozzám, de pénzért képes megjátszani magát.
Szó sincs róla, hogy beleszerettem volna, tudtam, hogy ez szolgáltatás.
Ha Te is tudod tartani a határokat, csináld. De lehet, hogy a sokadik nő lesz ilyen, és nem az első együttlétkor. Ha többször mész hozzá, kialakulhat egyfajta emberi vonzalom.
Aztán persze rossz érzés, hogy csak 1-1- órára van ez, pénzért, de a semminél több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!