Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire lenne szánalmas...

Mennyire lenne szánalmas prostituálthoz menni azzal a szándékkal hogy valakivel összebújjak és úgy érzem szeret?

Figyelt kérdés
Tudom, nem szeretne, ez egyértelmű, de nagyon jó lenne valaki más közelségét érezni.

2024. júl. 8. 19:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja meg?..Ha neked ez kell hát,akkor szerintem tedd meg.
2024. júl. 8. 19:41
 2/32 anonim ***** válasza:
36%

Pénzért sosem kapsz szeretetet,figyelmet,egészséget !

Soha senkitől, ezt hidd el nekem !

Pár éve egyedül vagyok,de sosem mennék prostihoz,még akkor sem,ha a lelkem kiszakad néha egy ölelésért !

F

2024. júl. 8. 19:47
 3/32 A kérdező kommentje:
De úgy érzem hogy ez a mélységekig rombolná az egyébként sem létező önbizalmamat. Így sem érzem magam egyáltalán férfiasnak.
2024. júl. 8. 19:47
 4/32 anonim ***** válasza:
74%
Jah és lélekben érezheted a másik 5 férfi közelségét is akit aznap lepippantott... Ha neked van gusztusod és ingered egy ilyen nőhöz odabújni, akkor menjél. Senkit nem érdekel hogy szánalmas-e vagy sem, mert rajtad és a nőn kívül más nem fog róla tudni. A prostit sem fogja érdekelni amíg fizetsz. Ha szépen kéred még lehet a hátad is simogatja a megfelelő árért cserébe.
2024. júl. 8. 19:50
 5/32 Kólauborkával ***** válasza:
37%
Ezek a hölgyek a legősibb mesterséget űzik. Nincs benne semmi gáz. Igaz én sem élek a kegyeikkel, csak gondoltam leírom a véleményem.
2024. júl. 8. 19:51
 6/32 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon.

Az ilyesmi nem lenne őszinte és nem lenne megnyugtató. Ha ennyire romokban érzed magad akkor ezt inkább ne próbáld meg.

2024. júl. 8. 19:59
 7/32 anonim ***** válasza:
42%
Eléggé. Ha ezt így előadnád neki, hogy te csak egy kis összebújásra, meg szeretetre vágysz, meg szeretetkoldus vagy, a prosti ott helyben kiröhögne téged.. Már bocs.. Neki ez egy szakma, pénzért csinálja, magasról leszarja az érzelmeidet...
2024. júl. 8. 20:51
 8/32 anonim ***** válasza:
55%

Ha úgy érzed, hogy segítene a lelkednek, enyhítene valamit a szeretethiányodon, akkor menj el és szard le, hogy szánalmas-e. A lányt nem fogja érdekelni mit kérsz tőle amíg fizetsz.

Amúgy elvileg van kialakulóban olyasmi szolgáltatás, ahol csak összebújtok, ölelkeztek, kis szeretetpótlást kapsz. Teljesen szexmentes. Persze ez külföldön van és elég furának tűnhet így elsőre, de ha belegondolunk mennyi szeret hiányban szenvedő, magányos ember lehet, annyira nem is ördögtől való.

2024. júl. 8. 20:55
 9/32 anonim ***** válasza:
8# Ezt komolyan írod?? Lehet, hogy a prosti nem nevetné ki, de magában biztos megvetné, lenézné az ilyet. Ja és semennyire sem lenne őszinte.. Ha nem fizetnél neki egy vasat se, akkor nemhogy átölelne, simogatna, hanem páros lábbal rúgna ki téged. Ennyit erről..
2024. júl. 8. 20:58
 10/32 anonim ***** válasza:

Miért a szex mennyire őszinte egy prostival? Miért ne vágyhatna valaki csak összebújásra, testi kontaktusra ilyen formában? Miben más ez, mint a szex? A szeretetnek bizony van testi oldala is, nem csak lelki. Egy ölelés pedig lehet őszinte is, akár egy ismeretlen felé is, de ha nem is az, akkor is jól tud esni az embernek.

Szerintem semmivel nem lenne rosszabb döntés ezért prostihoz mennie, mint amiért az átlag megy.

2024. júl. 8. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!