Mennyire lenne szánalmas prostituálthoz menni azzal a szándékkal hogy valakivel összebújjak és úgy érzem szeret?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szeretne, ez egyértelmű, de nagyon jó lenne valaki más közelségét érezni.2024. júl. 8. 19:36
21/32 anonim válasza:
Ja, mert a “hű” barátnőtől nem tudsz nemi betegséget kapni, akit latogat a fiatalkori szerelme, es meg pár más nőt?
22/32 anonim válasza:
19 es nem degradáló mert minden kapcsolatodban fizetsz végülis így vagy úgy! A prostinal viszont szexért, nem szeretetért
23/32 anonim válasza:
22# Megragadtad a lényeget. A prosti szexet kínál. Aki szeretetet akar, az keressen barátnőt. Egy prostinak sok kuncsaftja lehet, szerinted van energiája mindenkivel kedvesnek lenni? Vagy 100 ügyfele is lehet, szerintem nap végére lefárad a sok dagadt, bunkó, perverz, életképtelen hülyétől. Szerinted van ideje, energiája kedveskedni velük? Jattoljanak és kész. Ez alapvetően egy szolgáltatás, nem szeretetszolgálat.
24/32 anonim válasza:
És a barátnő se ad szeretet pénz nélkül, megsúgom.
25/32 anonim válasza:
Csak a barátnőnek nem adod át a pénzt kézbe, hanem programokra hívod, fizetsz neki ezt azt, mert ugye NEM ILLIK a kezébe pénzt adni elején legalábbis, mert nem prosti!
26/32 anonim válasza:
Nem nézem le a prostikat. De könyörgöm, aki szeretetet akar, az ölelje meg a szeretteit, barátait, ne prostinak fizessen már ezért is... Nem kell ehhez prostinak lenni, prostihoz menni.
27/32 anonim válasza:
A prostinak nem munkaköri leírása szeretetet adni. Egy széles kapcsolati hálóval rendelkező prostinak lehet van 100 ügyfele, nem lenne energiája, kapacitása mindenkivel kedvesnek lenni. Sőt, én azt is el tudom képzelni, hogy van olyan kuncsaftja, akitől undorodik, rosszul van, vagy egy lekezelő, erőszakos tahó, de jó pénzért bevállalja őt.
28/32 anonim válasza:
Ha attol felsz hogy a prosti magaban kinevet ezert, akkor egyszer azert dugd meg becsuletbol es utana a fennmarado idoben meg bujjal hozza, persze ezt is tisztazd vele elore, h tudjon rola.
29/32 anonim válasza:
Már a múltkor is leírtuk: csináld. Te dolgod, te pénzed, nincs hozzá közünk, másnak nem ártasz vele. Ha úgy érzed, neked ez kell, próbáld ki. Addig nem is tudod megítélni igazán, míg ki nem próbáltad.
30/32 anonim válasza:
Egyébként, akik szerint a prosti nem működne, azok – bár abban igazuk van, hogy szeretetet klasszikus értelemben nem kapna tőle – elfelejtik, hogy egy jó numera önmagában jótékony hatású, főleg annak, akinek nem sok része van benne, mint gondolom a kérdezőnek sem.
De amúgy, kérdező, nem találsz lányt (vagy fiút...) sehol ilyen célra? Nem lehetsz egyedül ezzel a problémával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!