Van férjem, két gyermekem és mégis magányos vagyok. Már sokszor élni sincs kedvem. Hogyan tudom magamat visszahozni az életre?
Minden napom ugyanolyan. Rám marad a gyereknevelés,a házi munka. Ezzel nem is lenne gond,de amikor hazaér a férjem a munkából már nincs kedve velem beszélni. Fáradt legtöbbször alszik ilyenkor. Én ilyenkor elmegyek itthonról a két gyerekkel parkba, játszótèrre,stb.
Nekem így nagyon unalmas,nem tudok felnőtt emberrel beszélgetni. Szeretem a két gyermekemet,de ők gyerekek vannak olyan témák amiről velük nem tudok beszélni.
9
"Szűrd össze a levet egy olyan apukával, aki hasonló cipőben jár, mint te!"
Annak az eredménye előbb - utóbb válás.
Rengetegszer leültem a férjemmel beszélgetni erről a témáról. Fűt -fát megígért, aztán semmi változás nem történt. Most már kezdem belátni,hogy ő tényleg ilyen típus, és sosem fog megváltozni. Viszont válni sem akar.
Igazából tényleg rabszolgának érzem magam nagyon sokszor minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!