Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha mindent én csinálok de...

Ha mindent én csinálok de mindenen a felettes neve van, akkor mindenki azt hiszi ő csinálta meg?

Figyelt kérdés

Van a cégünk meg a felettes cég meg a kozpont aztán az országos kontroll és BM.

Szóval lépcsős a rendszer.

És az megy hogy a felettes mindent rámsóz munkakörömön kivul is(szerzodes szerint köteles is vagyok elvállalni), tehát amiket neki kéne csinálni szerzodes módosítás megegyezések keresések partneri kapcsolattartások bekérések szerz kontroll jegyzőkönyvek projektek, szabályzatok "kozmetikázása", megallapodasok megbízások, rengeteg munkám ölöm ezekbe is, de mindegy ugy megy ki vagy felfelé, vagy a nagy "hatalmasságoknak" is, hogy az ő neve van rábiggyesztve hogy ő intézte. Miközben én intéztem el neki csak épp ő a felettes, aki elrendelte nekem.

Na most kicsit kezd zavarni hogy mindenféle babérokat meg dicseretet ő zsebel be, mikozben nem egyszer mégcsak képben sincs a témával mert ha érkezik vmi feladat, szinte értelmezés nélkül is tolja tovább rám, tehát sok esetben a feladattal sincs tisztában, én magyarázom el neki, teszem képbe, vázolom fel a megoldásait, az esetleges akadályokat, kivitelezést, és nem egyszer van az hogy már döntésekben is nekem kell segiteni, hogy most akkor melyik alvállalkozót válasszuk ha ez azért jó a másik amazért, de ez ebben hátrányos de a másik meg abban, még javaslatokat is nekem kell adnom.

És minden esetben "lenyom" tehát felsőbb vezetők előtt ugy beszél velem mint egy hülyével, leértékel, nehogy bárki is azt lássa hogy jó munkaerő vagyok.

Folyamatosan baja van velem ilyen tekintetben, terrorizál. De ez meg más téma amig nincs masik melóm tűrésre vagyok kényszerítve. De ha jelentkezem felsőbb cégekhez a munkámat se látják mert az ő neve van mindenen mintha ő intézte volna.

Ez így menne máshol is, hogy az alkalmazott neve minden esetben noname? Szokjam meg?

#szellemként a cégnél
jún. 23. 17:45
 1/4 A kérdező kommentje:
*jav minden úgy megy ki felfelé hogy az ő neve van rajta
jún. 23. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Időnként kövess el egy-egy nagyobb hibát és ezért őt is leszidják majd. Ha jön oda pampogni hozzád akkor elmagyarázod neki, hogy annyi munkát sózott rád, hogy már nem bírod hiba nélkül csinálni.

Az nem opció, hogy az általa adott munkákak egy részét nem végzed el időhiányra hivatkozva?

Természetesen kezdj el másik állás után nézni.

jún. 23. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon is várja hogy milyen támadási felületeket adok erre is erősen utazik, hogy le tudjon nyomni mások előtt.

Természetesen palyázok máshova.

Csak azt nem tudom, (mivel kapcsolatban vagyok hébe hóba fentebbiekkel is)nem e megkéne említenem vagy kérdeznem, hogy amugy egy rakat minden ugy megy ki hogy az ő nevével, de amúgy én csináltam.

Vagy pl más céggel interjún kérdezzek erre rá?

jún. 23. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Vagy ezzel magam alatt ásnám csak a gödröt más cégeknél hogy egy felettessel kb kijönni se tudok..?
jún. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!