Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen magam alatt vagyok....

Teljesen magam alatt vagyok. Nagyon stresszes élethelyzetben. Nincs senki akiben meg tudnék bízni, de szükségem lenne egy szerető ölelésre. Tudtok valahol esetleg ilyen klubot ahol megölelhetek valakit hosszan és elsírhatom magam biztonságban?

Figyelt kérdés

jún. 16. 11:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Végtelen csávó van itt, aki magányos. Biztos lenne normálisabb, aki nem elhanyagolt valaki aki csak dugni akar.

Nőként ha nem találsz társaságot és ölelésre embert, akkor az nagyon durva. Férfiként elképzelhetetlen lenne a nőknek, hogy mi mennyire megharcolunk a nulla eredményért (vagyis sok férfi, én régen, de már van párom). Nőként pedig a legkönnyebb módban vagy, egy kérdést kiírsz erről, már ezer privát érkezne, ahol csak VÁLOGATNI kell. Annyira könnyű nektek, csak nagyon kis energiát kéne ebbe belefektetni, és simán menne. Bármelyik incel az oldalon megőrülne, ha ennyi lehetősége lenne, mint nektek, és azonnal kihasználná őket.

Ami vicces, mert ezek alapján az incelek le vannak nézve, de ezerszer szorgosabbak mint az átlagos nők többsége.

jún. 16. 13:14
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Hol laksz kérdező?
jún. 16. 13:16
 23/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem feltétlen javaslom a terápiát, mivel ez is csak egy problémafenntartó probléma megoldás. A páciens érezze magát kivételesen szerencsésnek, ha esetleg kialakul a valódi gyógyító-beteg kapcsolat. Eljön az úgynevezett orvostól és ugyanúgy ebben a (túl)fogyasztói fostengerben találja magát az ember. A legegyszerűbb megoldás, ha a túlélés érdekekében eldobod a fölösleges dolgokat és gondolatokat. Tanulj meg sírni és nevetni. Nincsenek az embernek egyforma napjai, ha éppen sírnod kell akkor sírj. A magyar nyelv nagyon kifejező. Például meg"könny"ebbülés által kirakod magadból a mérgeket.
jún. 16. 13:34
 24/27 anonim ***** válasza:
62%
Állj be a hívőkhöz, valamilyen ilyesmi vallási csoport összejövetelekre, ott mindenkit megölelnek.
jún. 16. 14:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, itt beszélgethetünk a problémádról. Írj! (F42)
jún. 16. 19:59
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
TAláltál már ölelésre valakit?
jún. 17. 16:31
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem találtam senkit ölelésre, viszont beszélgetésre igen. Vannak még kedves emberek és ez nagyon pozitív csalódás nekem. Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált. Hívőkhöz nem szeretnék járni, de egyébként komolyan mondom szerintem tényleg lehetne ilyen ölelkezős sírós klub, mindenféle ideológia nélkül. Néha mindenkinek szüksége van egy kis biztonságra és sajnos nem mindenkinek adottak a barátok vagy a család. Mindenesetre most picit jobban érzem magam. Próbálok segíteni magamon. Holnap kiruccanok egy rövid kirándulásra. Remélem kizökkent majd és sikerül töltődni egy kicsit, hogy utána több erővel álljak neki a problémáimat szépen sorban megoldani. Még egyszer köszi mindenkinek!
jún. 18. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!