Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen magam alatt vagyok....

Teljesen magam alatt vagyok. Nagyon stresszes élethelyzetben. Nincs senki akiben meg tudnék bízni, de szükségem lenne egy szerető ölelésre. Tudtok valahol esetleg ilyen klubot ahol megölelhetek valakit hosszan és elsírhatom magam biztonságban?

Figyelt kérdés

jún. 16. 11:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%

Azért elég bizarr lehet bemenni egy klubba és sírva ölelkezni valakivel.

Hacsak nem egy 10 éves kislány vagy.

Szerintem ilyen klubok nincsenek.

jún. 16. 11:25
 2/27 anonim ***** válasza:
33%

Sajnálom!

Sírj, jobb lesz.

Figyelj, én vállon veregetlek itt virtuálisan: ha kisírtad magad, elég!, szedd össze magad!

jún. 16. 11:27
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem 10 éves vagyok sajnos. De szükségem lenne rá. Úgy érzem összeomlok és mivel nincs egy bizalmi kkapcsolatom se ezért egy idegen is megtenné. Ő mèg legalább nem bántott. Szükségem lenne a vigaszra.
jún. 16. 11:28
 4/27 anonim ***** válasza:
58%
Menj bodywork csoportba. Ott eleg megszokott az oleles meg a siras. Vagy Everness fesztival, ott tobbfele "siros" program is adott.
jún. 16. 11:34
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
Vagy holotrop legzes, vagy csaladallitas. Lenyeg, hogy az ilyen spiri programokon meg fognak olelni es sirhatsz is.
jún. 16. 11:35
 6/27 anonim ***** válasza:
43%

Vagy a hererakosokhoz, persze 🤣

(Bocs, Harcosok klubja, ha valaki nem vagna)

jún. 16. 11:37
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
Legalább azt írd le,hogy milyen nemű vagy és hány éves.
jún. 16. 11:38
 8/27 A kérdező kommentje:
Igen a hererakosok kellenenek. De azonnal. Sajnos nem birom abbahagyni a sirast. Az Evernessre nem tzdok elmenni es bodyworkbol is csak sokara talaltam. Komolyan erre senki masnak nincs igenye?
jún. 16. 11:39
 9/27 A kérdező kommentje:
40 vagyok és nő.
jún. 16. 11:39
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem egy kis nyitottság kellene a részedröl. Nagyon elzárkozo vagy. (Itt is kiirod a kérés/kérdésedet, de még annyit sem közölsz F/L vagy? Korod? Miféle stresszrö van szo (testi/lelki/kapcsolati?) Csak annyit tudunk, te mit szeretnél!
jún. 16. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!