Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A magányos nők miért irnak ki...

A magányos nők miért irnak ki néha ide kérdéseket amikor csak kamubol teszik?

Figyelt kérdés
Valójában bármikor találnának akármenyi pasit akik közül tudnának válogatni.De forditva ez nincs igy.Ha egy pasi hangot ad a magányának akkor jobb ha főbe lővi magát a nők szerint.A nőkre visszatérve amúgy szerintem megérdemlik a magányt ha annyira válogatnak,és mindig csak a kifogásokat keresik,na meg a férfiak hibáinak listáját sorolják.
jún. 13. 17:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó rendben ezt most így leírtad elmondtad.

És mit vársz ettől, mi fog változni?

Gondolod tömegével megváltoznak a nők és hamarosan lesz egy számodra is?

jún. 13. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
12 ezért pirosabb a kakas taraja, színesebb a hím vadkacsa, meg ezért festették magukat az indiánok, meg bennszülött férfiak.
jún. 13. 20:16
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A magányra nem jelentenek megoldást az olyan férfiak, akik csak szex miatt írnak, ugyanis a többség ilyen.
jún. 13. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:
42%

" akik csak szex miatt írnak, ugyanis a többség ilyen."

Gondolom ha ilyen bizonyossággal kimondhatod, elég nagy a mintavételi egyedszám.

Nekem eszembe nem jutna, hisz ha erre utaznék, akkor sokkal tisztább lenne üzletileg megközelíteni a dolgot, és akkor tiszta szitu van. Mindenki azt kapja, amit vár. És lehetne némi változatosság is anélkül, hogy bárki megsértödik.

jún. 13. 20:28
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Ennyire frusztrál, hogy kicsi a cerkád? Ne frusztráljon, nem lesz nagyobb.
jún. 13. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
10 kérdésből 1 2 nő van a többi pasi.
jún. 13. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy zavar az ilyesfajta kérdések látványa, de a nőket szidalmazók sem sokkal kellemesebbek. (és mielőtt megkapom, hogy "biztosan magamra ismertem": nem. Csak már nagyon sok az ilyen témájú provokatív kérdés.)
jún. 14. 00:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Fáj a lábam. Szerintem izomláz.
jún. 14. 01:33
 19/22 anonim ***** válasza:
64%
Napi incel
jún. 14. 09:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert magányosak és beszélgetőtársakra, vagy barátokra vágynak, nem társra meg dugópajtira. Régen én is írtam ki ide kérdést, külön kiemelve hogy nem ismerkedem, csak magányos vagyok és beszélgetni szeretnék. Ugyanúgy volt aki betalált 🤷‍♀️ Az se segít ha a kérdéseket direkt más nőknek/lányoknak célzom, úgy is lesz olyan aki bepróbálkozik.
jún. 16. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!