A magányos nők szoktak lenni ebben a világban?
Ha a mai világot vesszük alapon, akkor sokan vannak akik gonoszak, gonoszkodnak a másikkal...
Akkor gonoszkodjak én is velük, vagy megtartsam a jó modoromat??
Én nem értem, régen úgy volt hirdetve a hit, hogy sokasodjatok...
Ma meg már pusztuljatok...
Sajnálom emberek , de kicsit ki vagyok akadva...
"Ha a mai világot vesszük alapon, akkor sokan vannak akik gonoszak, gonoszkodnak a másikkal..."
Ez mindig volt.
"Akkor gonoszkodjak én is velük, vagy megtartsam a jó modoromat??"
Ignoráld.
"Én nem értem, régen úgy volt hirdetve a hit, hogy sokasodjatok..."
Igen, ez a hit meg a vallás, ennek semmi köze a valósághoz amúgy.
"Ma meg már pusztuljatok..."
Ezt nem láttam sehol sem hirdetve.
"Sajnálom emberek , de kicsit ki vagyok akadva..."
Én is, de nem értem, hogy te min vagy kiakadva.
8 évem úgy telt el, hogy minden nap vártam, hogy végre valaki írjon nekem,
napi szinten néztem a leveleket, de sajnos nem jött....
Pedig sok olyan tulajdonságom van amit egy nő szerethet bennem, de hát ez van, ahogy szokták mondani...
Nem tudom mi a baj, mondjátok meg őszintén min módosítsak magamon?
A hajamat? Igényesebbnek lenni?
Vagy talán nem is bennem van a hiba, hanem bennük?
Ez idő alatt nem tudtam összejönni egy helyes lánnyal sem, mert mind megijedt valamitől...
Egyszerűen rettegnek kimondani azt, hogy bocs mégsem kellesz...
8 év alatt nem voltak hajlandó közölni velem, hogy bocs nem kellesz...
Ezzel ki van még így?
Ha ez megnyugtat, ugyanígy vagyok vele. Annyi különbséggel, hogy volt már párom, aki úgy dobott el, mint egy szaros rongyot, pedig a csillagokat igyekeztem lehozni neki 0/24-ben. Az is kevés volt.
Nekem ingadozóak a baráti kapcsolataim.
Talán egy kicsit ezért is lehetek magányos (mindenki másképpen értelmez egyfajta "istenképet", identitást...)
Egy kicsit furának tűnik a kérdés feltevése: mintha azt tükrözné, hogy nem figyelünk eléggé oda a világban történő dolgokra.
Felelősségre vonás képpen hangzik. Minden egyes férfiért mi sem vállalhatunk garanciát!
(Van olyan férfi ismerősöm, akiről már azért mondtam le 20 év ismeretség után, mert szüntelenül keresi a veszélyes élethelyzeteket, lehetőségeket.) Nekem is vannak emberi határaim, nem aggódhatok folyton - ezzel is veszélyeztetve a SAJÁT(!) egészségemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!