A magányos nők szoktak lenni ebben a világban?
Figyelt kérdés
(Ha igen, miért vagytok magányosak?)2022. szept. 2. 21:51
11/13 anonim válasza:
Nincsenek. A nők mögött mindig ott áll néhány férfi, akik örülnének a társaságának.
2022. szept. 3. 09:58
12/13 anonim válasza:
Hát ha folyton arra vársz, hogy valakiről, akkor nem csőd ahogy egyedül vagy.
2022. szept. 3. 16:50
13/13 anonim válasza:
Én magányos nő vagyok. De direkt. Én már megtaláltam a szerelmemet de el is veszítettem. Azóta is őt szeretem és senki máshoz nem tudnék közeledni úgy. Bízom benne, hogy majd talán egyszer vissza jön de addig is egyengetem az utamat egyedül. Nem tudnék és nem is akarok senkit átvágni: nekem mindig is ő marad az első.
Szerintem te itt rontod el: "8 évem úgy telt el, hogy minden nap vártam, hogy végre valaki írjon nekem". Várod a csodát és csodálkozol hogy nem történik semmi, ha te nem teszel érte? Csak felelősséget háritasz "kollektívan az összes nő hibás az én sikertelenségem miatt" és kényelmesen fürdés az önsajnálat mocsarában ahelyett, hogy kimásznál. Nem érzed, hogy ez mennyire nevetséges és szánalmas?
2023. nov. 6. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!