Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos nők, örülnétek, ha...

Magányos nők, örülnétek, ha végre békén hagynának titeket a férfiak az interneten?

Figyelt kérdés

Én magányos férfi vagyok. Nő még soha nem írt rám valami miatt sehol, max lecke ügyben. Az utóbbi években pedig senki nem is válaszol. Minden Nő teljesen passzív bármilyen értelmes nyitószövegre. Nálam, meg úgy szerintem a férfiaknál magány olyan szinten van, hogy szó szerint nincs kihez hozzászolni, senki nem keres, és senki nem is reagál rád. Levegő vagy. A nőknél ugye ez nincs így, ők folyamatosan kapják a privátokat mindenhol. Attól még lehet magányos, de van érdeklődés, kommunikáció, el tud indulni valakivel, ha akar.

Magányos nők, ti jobban örülnétek, ha többé nem kapnátok levelet férfiaktól?

2023. dec. 8. 17:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Amennyiben igen, kíváncsi vagyok, hogy miért. Vagy egyszerűen a férfinak a magány egy durvább formáját kell elviselni?
2023. dec. 8. 17:06
 2/37 anonim ***** válasza:
77%

Öhm... érdekes előfeltevés...

Nem, a nők sem kapnak mindig is mindenhol leveleket.

Ha mégis, hát nem tudom... küldjek pár képet idegenek p*cséről? Az jót tenne a magányod ellen?

2023. dec. 8. 17:14
 3/37 anonim ***** válasza:
76%

Csak azért írnak többen, még ismeretlenül is, mert a lábaim között nem himbilimbi van. Nem szoktam foglalkozni a levelekkel, mert nem akarok neten keresztül ismerkedni. De ha valaki fejében kialakulna a szerelem, és romantikusan, vagy akár csak potenciális du*ópartnerként közeledne felém, mindkettőtől leverne a víz. Előbbitől jobban, mint az utóbbitól. Utóbbinál udvariasan elutasítom, akár százszor is, nem különösebben zavar, aztán szép napot mindenkinek. Míg az érdeklődést, szerelmet illik tiszteletben tartani, hanem viszonozni aligha lennék képes.

Ha soha többé nem kapnék levelet, békén hagynának, nem örülnék, de nem is bánkódnék. Teljesen semleges.

2023. dec. 8. 17:19
 4/37 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, te neked hogy változna a magányszinted, ha nem kapnál több nemzeti konzultációt?

Na, kb ilyen.

2023. dec. 8. 17:24
 5/37 anonim ***** válasza:
74%
Amikor magányos is voltam, akkor sem reagáltam ezekre a levelekre. Egyszerűen taszító nekem neten jópofizni vadidegenekkel. Viszont a való életben mindig jött valaki, akivel jót tudtam beszélgetni (persze nem az utcán leszólogatósokkal).
2023. dec. 8. 17:25
 6/37 anonim ***** válasza:
67%
Én elhiszem, hogy férfiként sz@r lehet azt tapasztalni, hogy tényleg senki sem keres, de amit én tapasztalok, az sem sokkal különb ettől. Gondolj arra, hogy ha nagyon gazdag lennél és időnként jönnének kuncsorogni a rokonok pénzért, az attól még nem lesz családi szeretet. Majdnem ugyanolyan, mintha senki sem keresne, de talán még bosszantóbb is.
2023. dec. 8. 17:38
 7/37 anonim ***** válasza:
20%
Olyan opció miért nincs a listán hogy "Annak örülnék, ha a csóró/átlagos keresetű pasik békén hagynának"? Mindenki arra szavazna (már ha őszinte persze).
2023. dec. 8. 17:48
 8/37 anonim ***** válasza:
56%
Ha szerinted ez segít a magányodon, én nagyon szívesen továbbítok neked minden egyes farokszelfit, amit kéretlenül kapok itt privátban.
2023. dec. 8. 18:17
 9/37 anonim ***** válasza:
66%
7es, Istenem, valaha is kigyógyulsz ebből a frusztrációdból?:D
2023. dec. 8. 18:20
 10/37 anonim ***** válasza:
71%
Arra még nem gondoltál, hogy más férfiakkal beszélgess? :)
2023. dec. 8. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!