Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos nők, örülnétek, ha...

Magányos nők, örülnétek, ha végre békén hagynának titeket a férfiak az interneten?

Figyelt kérdés

Én magányos férfi vagyok. Nő még soha nem írt rám valami miatt sehol, max lecke ügyben. Az utóbbi években pedig senki nem is válaszol. Minden Nő teljesen passzív bármilyen értelmes nyitószövegre. Nálam, meg úgy szerintem a férfiaknál magány olyan szinten van, hogy szó szerint nincs kihez hozzászolni, senki nem keres, és senki nem is reagál rád. Levegő vagy. A nőknél ugye ez nincs így, ők folyamatosan kapják a privátokat mindenhol. Attól még lehet magányos, de van érdeklődés, kommunikáció, el tud indulni valakivel, ha akar.

Magányos nők, ti jobban örülnétek, ha többé nem kapnátok levelet férfiaktól?

2023. dec. 8. 17:03
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A farokképeket azért nem értem, mert aki azt akar küldeni, az kezdhetné egyből azzal. Ezen az oldalon tudtommal nem is lehet képet küldeni, csak linket, azt meg nem kell megnyitni és ennyi. Én nem hiszem el, hogy annyira általános ez a farokképküldés. Nyilván mindig van néhány bolond, de nézzünk körbe, rengetek a kulturált ember, akik nem csinál ilyet. Ha mondjuk a pasik 80%-a nem csinál ilyet, akkor a 20% miatt van ignorálva a többi 80%? Vagy a nők tényleg azt gondolják, hogy az utcán sétálva 10-ből 8 pasi ilyen?

Amúgy a kérdés a magányos nőkre értendő, akik pl ezen az oldalon keseregnek. Az teljesen érthető, hogy valaki nem akar neten ismerkedni. De az, hogy valaki kiír egy kérdést amiben leírja, hogy magányos stb, majd szintén ráír egy magányos ember, akkor miért nem válaszol? Egy cipőben járnak, mindkettő társaságot, párt keres, vagy csak simán beszélgetni szeretne egy jót. A magányt nem az fogja megoldani, ha kapja a tanácsokat, hogy menjen el ide-oda, nyilván ezt ő is csinálná, ha menne. Hanem pont az, hogy elkezd beszélgetni, ismerkedni. De lehet, hogy rosszul látom.

Beszélgettem más férfiakkal magány, ismerkedés címszó alatt. Nyilván volt 1-2 fura alak, de többükkel egész sokáig, kellemesen elbeszélgettem témákról.

2023. dec. 8. 19:01
 12/37 anonim ***** válasza:
95%

"A farokképeket azért nem értem, mert aki azt akar küldeni, az kezdhetné egyből azzal."

Egyból azzal kezdik. Nem értem, mit nem értesz.

"Ezen az oldalon tudtommal nem is lehet képet küldeni, csak linket, azt meg nem kell megnyitni és ennyi."

És a linken küldött farokkép az nem számít farokképnek, vagy mi? Megnyitni tényleg nem kell, anélkül is pontosan lehet tudni, miről van szó. :) Én megnyitom, mert egyrészt nem kapok szívbajt egy 10 centis faroktól, másrészt lementem későbbre, és amikor kapom a következőt, annak elküldöm a korábban kapottat. ^^

"Én nem hiszem el, hogy annyira általános ez a farokképküldés."

De, az. ^^

"de nézzünk körbe, rengetek a kulturált ember, akik nem csinál ilyet."

De az a rengeteg üzenet, amit szerinted itt kapunk, az képzeld, hogy nem a kultúrált emberektől érkezik. :)

2023. dec. 8. 19:14
 13/37 A kérdező kommentje:
Értem, akkor rossz helyen vagyok.
2023. dec. 8. 19:33
 14/37 anonim ***** válasza:
69%

"Attól még lehet magányos, de van érdeklődés, kommunikáció, el tud indulni valakivel, ha akar."

Leírtad a lényeget: ha akar. A többség egyszerűen nem akar minden nyomival bájcsevegni. Le lehet pontozni, ez az igazság.

2023. dec. 8. 19:41
 15/37 anonim ***** válasza:
72%

Annyira imádom ezt a jelenséget.

-milyen tapasztalataid vannak X dologgal kapcsolatban?

-hát ilyen....meg olyan....

-nincs igazad, ez biztosan nincs így, egyrészt nem hiszem el, másrészt bár nem vagyok a te helyzetedben de y forrásból tudom hogy ilyen nincs.

És ezt annyi, de annyi helyzetben eljátszák az emberek. Jelen esetben leírták a nők, hogy farokképekkel vagyunk bombázva, majd kérdező, aki csak "külsősként" tud nyilatkozni,mert hát nem nő, megmagyarázta nekünk nőknek,hogy miért nem vagyunk farokképekkel bombázva. Fenomenális.

2023. dec. 8. 19:45
 16/37 anonim ***** válasza:
80%

Én csak simán utálom a semmiről beszélgetést. Egyszerűen full személytelen a tipikus "láttam, hogy nő vagy, szóval rádírtam ismerkedni" dolog. Beszélgetek én szívesen, de akkor legyen tényleges közös téma, ne ilyen "szia, mizu?" és társai, ahol mindketten tudjuk jól, hogy csak dugni akar. Nincs azzal baj, egyszerűen nem érdekel, mert egyértelmű, hogy csak bepróbálkozik vaktában, nem azért, mert van bennem valami olyan különleges, ami érdekelné.

A pinán kívül, de hát az az emberiség felénél megvan, szóva nem extra.

2023. dec. 8. 20:07
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

A Gyakori nem egy barátkozós fórum. Én nem olvasom el már az itteni üzeneteket néhány névtelen elmebeteg fröcsögése után, meg se nyitom azt a menüpontot.

Amúgy azt honnan lehet tudni, hogy akinek írsz, az egy nő? Úgy tudom, ez az oldal anonim. A válaszából következtetsz rá?

2023. dec. 8. 20:14
 18/37 anonim ***** válasza:
42%

#7:

Incelke, menj már vissza a kórtermedbe.

2023. dec. 8. 20:26
 19/37 anonim ***** válasza:
88%
Elég lenne ha nem hinnék sokan azt, hogy ha valakiről megtudják, hogy nő már írnak is rá. Erre van az ismerkedés részleg az oldalon, ott lehet írni, máshol meg a kérdésre kell válaszolni.
2023. dec. 9. 01:56
 20/37 anonim ***** válasza:
76%

"A nőknél ugye ez nincs így, ők folyamatosan kapják a privátokat mindenhol."

A nők erre azt mondják de perverz mind és csak dugni akarnak.

2023. dec. 9. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!