Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos nők, örülnétek, ha...

Magányos nők, örülnétek, ha végre békén hagynának titeket a férfiak az interneten?

Figyelt kérdés

Én magányos férfi vagyok. Nő még soha nem írt rám valami miatt sehol, max lecke ügyben. Az utóbbi években pedig senki nem is válaszol. Minden Nő teljesen passzív bármilyen értelmes nyitószövegre. Nálam, meg úgy szerintem a férfiaknál magány olyan szinten van, hogy szó szerint nincs kihez hozzászolni, senki nem keres, és senki nem is reagál rád. Levegő vagy. A nőknél ugye ez nincs így, ők folyamatosan kapják a privátokat mindenhol. Attól még lehet magányos, de van érdeklődés, kommunikáció, el tud indulni valakivel, ha akar.

Magányos nők, ti jobban örülnétek, ha többé nem kapnátok levelet férfiaktól?

2023. dec. 8. 17:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
Csak én kaptam a kérdés megválaszolása után privátot (elég sértődött hangvételűt amúgy)? 😂 Tök jó, hogy még akkor is csinálják, mikor direkt mondjuk, hogy ne. Annyira tipikus.
2023. dec. 9. 14:04
 22/37 anonim ***** válasza:
72%

Detto. "Sziaa miért nem szeretsz neten ismerkedni? :))))"

Miattad, ember... 😂

2023. dec. 9. 14:34
 23/37 anonim ***** válasza:
88%
Én egy linket kaptam valami másik kérdéshez. Nem olvastam el, nem érdekel.
2023. dec. 9. 14:34
 24/37 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező! Ha nem tudtad volna itt mindig a nőknek van igazuk mindenbe,mindig a pasik a hibásak bármit is csinálnak..
2023. dec. 9. 15:11
 25/37 anonim ***** válasza:
63%
p*csös képekkel kapcsolatban csak annyit mondanék hogy direkt kiteszteltem,nőnek adtam ki magam,és kb 20 normális levelet kaptam,amiben 1-sem küldött p*csös képet se másmilyet..
2023. dec. 9. 15:23
 26/37 anonim ***** válasza:
79%

24-es, te miről beszélsz? A válaszokban simán leírtuk, hogy miért nem szeretjünk a random semmitmondó ismerkedős üzeneteket, ahol tök egyértelmű, hogy csak mindenkinél bepróbálkozik az illető, hátha.

Most ezen mit kell hisztériáznod?

2023. dec. 9. 15:51
 27/37 anonim ***** válasza:
90%
Wyse9, ne írogass privátokat, senki nem fog veled lefeküdni, mert idegesítő vagy.
2023. dec. 9. 15:52
 28/37 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nem csak nekem spammelte, két kommentem van a kérdés alatt, mindkettőre privátozott :D
2023. dec. 9. 16:07
 29/37 anonim ***** válasza:
74%
#28 Mázlista, bezzeg én csak egyet kaptam...bár az is bőven elég volt belőle 😂
2023. dec. 9. 16:33
 30/37 anonim ***** válasza:
69%

27-es

" senki nem fog veled lefeküdni"

Na ez a baj az itteni kommentelőkel,hogy eleve a pasikat megbélyegzik hogy csak szexet akarnak.Pont ezért áldás nőnek születni,mert őket ugyebár nem vádolják ezzel.

2023. dec. 9. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!