Magányos nők, örülnétek, ha végre békén hagynának titeket a férfiak az interneten?
Én magányos férfi vagyok. Nő még soha nem írt rám valami miatt sehol, max lecke ügyben. Az utóbbi években pedig senki nem is válaszol. Minden Nő teljesen passzív bármilyen értelmes nyitószövegre. Nálam, meg úgy szerintem a férfiaknál magány olyan szinten van, hogy szó szerint nincs kihez hozzászolni, senki nem keres, és senki nem is reagál rád. Levegő vagy. A nőknél ugye ez nincs így, ők folyamatosan kapják a privátokat mindenhol. Attól még lehet magányos, de van érdeklődés, kommunikáció, el tud indulni valakivel, ha akar.
Magányos nők, ti jobban örülnétek, ha többé nem kapnátok levelet férfiaktól?
Detto. "Sziaa miért nem szeretsz neten ismerkedni? :))))"
Miattad, ember... 😂
24-es, te miről beszélsz? A válaszokban simán leírtuk, hogy miért nem szeretjünk a random semmitmondó ismerkedős üzeneteket, ahol tök egyértelmű, hogy csak mindenkinél bepróbálkozik az illető, hátha.
Most ezen mit kell hisztériáznod?
27-es
" senki nem fog veled lefeküdni"
Na ez a baj az itteni kommentelőkel,hogy eleve a pasikat megbélyegzik hogy csak szexet akarnak.Pont ezért áldás nőnek születni,mert őket ugyebár nem vádolják ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!