Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos nők, örülnétek, ha...

Magányos nők, örülnétek, ha végre békén hagynának titeket a férfiak az interneten?

Figyelt kérdés

Én magányos férfi vagyok. Nő még soha nem írt rám valami miatt sehol, max lecke ügyben. Az utóbbi években pedig senki nem is válaszol. Minden Nő teljesen passzív bármilyen értelmes nyitószövegre. Nálam, meg úgy szerintem a férfiaknál magány olyan szinten van, hogy szó szerint nincs kihez hozzászolni, senki nem keres, és senki nem is reagál rád. Levegő vagy. A nőknél ugye ez nincs így, ők folyamatosan kapják a privátokat mindenhol. Attól még lehet magányos, de van érdeklődés, kommunikáció, el tud indulni valakivel, ha akar.

Magányos nők, ti jobban örülnétek, ha többé nem kapnátok levelet férfiaktól?

2023. dec. 8. 17:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%

26-os

"semmitmondó ismerkedős üzenetek"

Nektek minden üzenet ilyen semmit mondó..

2023. dec. 9. 16:47
 32/37 anonim ***** válasza:
90%
Egy wyse9 nevű felhasználó közben megírta nekem privátban, hogy rendszeresen nőnek adja itt ki magát, hogy farokképeket zsebeljen be! Azt fájlalta, hogy nem kap eleget. Szóval, ha nektek is azt írja, hogy nő, ne dőljetek be neki! És aki gondolja, szánja már meg pár képpel!
2023. dec. 9. 21:27
 33/37 anonim ***** válasza:
88%

"Ha nem tudtad volna itt mindig a nőknek van igazuk mindenbe,mindig a pasik a hibásak bármit is csinálnak.."

Szerintem a válaszolók fele férfi és azok nem incel része is a kérdező ellen beszélt.

2023. dec. 10. 17:55
 34/37 anonim ***** válasza:
88%
Ez a Wyse9 engem is megtalált privátban.
2023. dec. 10. 17:56
 35/37 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem te írsz a nőknek?
2023. dec. 16. 01:02
 36/37 anonim ***** válasza:
79%
Nekem értelmes ember írhat!
2023. dec. 16. 01:09
 37/37 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igaza van
2024. jún. 13. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!