A magányos nők miért irnak ki néha ide kérdéseket amikor csak kamubol teszik?
Figyelt kérdés
Valójában bármikor találnának akármenyi pasit akik közül tudnának válogatni.De forditva ez nincs igy.Ha egy pasi hangot ad a magányának akkor jobb ha főbe lővi magát a nők szerint.A nőkre visszatérve amúgy szerintem megérdemlik a magányt ha annyira válogatnak,és mindig csak a kifogásokat keresik,na meg a férfiak hibáinak listáját sorolják.jún. 13. 17:36
2/22 anonim válasza:
Egy nő már magányos sem lehet. Hihetetlen.
3/22 Noren1989 válasza:
Egy magànyos nő màr férfi se lehet....pfàhjjj.
5/22 anonim válasza:
Fiatalon egy szép nő voltam, de soha a büdös életben nem tűnt fel, hogy nagyon lenne miből válogatni. sőt mindig nekem kellett kezdeményezni, ha valamit is akartam. én komolyan nem tudom, mikben vannak a pasik, de tiszta deluluk vannak köztük, pl. a kérdező.
7/22 A kérdező kommentje:
"lenne miből válogatni."
Persze hogy nincs,minden férfi csak szexet akar.
"sőt mindig nekem kellett kezdeményezni"
Akkor bolond vagy,a férfinak kell kezdeményezni mindig.
" komolyan nem tudom, mikben vannak a pasik, de tiszta deluluk vannak köztük, pl. a kérdező."
A pasik mind egyformák igen..
jún. 13. 18:02
8/22 A kérdező kommentje:
6-os
"delulu"
romáknák azt jelenti hogy koporsóba vele..
jún. 13. 18:04
9/22 anonim válasza:
Miért csak a nők írnak ki szerinted? Lehet ferfiak írják…
10/22 A kérdező kommentje:
5-ös kommentelőnek ajánlom figyelmébe ezt a kérdést válaszul
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
jún. 13. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!